Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Ak hvor forandret

Jeg gætter på at man sætter hegn op fordi man er nødt til at overholde visse regler på strækninger, hvor offentligheden kan gå lige op til banelegemet. Hvis toget skal kunne køre mere end 60km/h så skal der være afskærmning.

Jeg ved ikke rigtig om jeg skal længes efter gamle dage, hvor togene kørte langsomt og og togføreren kunne se så langt frem som det tog at standse toget.

Man kan se at der er sat hegn op for at forhindre børn og voksne i at gå over til den anden side, hvor der er en asfalteret sti

Written by Donald

Tuesday, October 3, 2017 at 23:08 GMT+0000

Posted in Brok

Tagged with ,

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Undskyld mig, men jeg synes, at det kun er kort tid siden du var på banen (!) fordi der var mulighed for at komme til skade ved at falde i en grøft. Nu er man så ved at sætte hegn op, så ikke børn med næsen i en ipad vader ud for togene, og så er du på banen igen.
    “Gå ikke over for toget, det sætter spor!”

    AagePK

    Thursday, October 19, 2017 at 6:19 GMT+0000

    • Det kan nok ikke ses, at baneteknikerne ikke har gravet grøfter på det stykke, hvor der er sat hegn, der, hvor de to mændt går om 2 minutter …

      Hegn og grøft er led i samme bestræbelse. Det, som er mest skuffende, er at banen ikke har orienteret om hvad målet og formålet er. Det må være pga ønsket om at køre hurtigere tog.

      Eftersom baneteknikerne ofte kører med de store maskiner, der måler sporenes præcise placering og kan løfte og hælde ballastskærver ned under skinnerne, ryste på det så det falder til, så kan man regne ud at der konstant arbejdes på at forbedre sporene. Mon der har været en artikel i Ugeposten om det? Der er ikke nogen af dem, jeg har snakket med, som ved hvorfor det gøres.

      I første omgang protesterede lokalrådet fordi banen ødelagde de stier, hvortil der er veletableret sti-ret. Og minsandten om ikke banen rettede ind – men på den strækning, som ses på billedet, er der kun en meget smal sti.

      Man kan se at Banen ikke ligefrem har skubbet hegnet så meget at der er plads til to på stien. Det ser ærligt talt mærkeligt ud. Og de oplevelser, man tidligere på de smukke stier heromkring, er under stadigt pres, det er derfor jeg brokker mig over at stier ændres på en uskøn måde.

      Donald

      Thursday, October 19, 2017 at 8:35 GMT+0000

  2. Det ser da ikke ud til at det er umuligt at gå over sporet. Man kan vel komme til at gå på den forkerte side af hegnet. Eller kommer der et sammenhængende hegn hen til hvor du står?

    Jørgen

    Thursday, October 19, 2017 at 18:55 GMT+0000

    • Jeg tror ikke der kommer sammenhængende hegn, men vi har ikke hørt fra Banen og jeg har ikke været flittig nok til at spørge. Jeg har i ca. 4 uger kæmpet med et blad på (kun) 20 sider. Men OK – så har der også samtidig været et seminar, som jeg skulle deltage i, besøg af familien, et knæ, der gik amok – og andre småting som tog noget af tiden. Det er mig desværre umuligt at koncentrere mig 100% om en enkelt artikel i mere end 4-5 timer hver anden dag. 🙂

      Donald

      Saturday, October 21, 2017 at 16:45 GMT+0000

      • Man kan det man kan – vi må sørge for ikke at overdrive i vores alder. Det kræver så for meget at komme sig igen.

        Jørgen

        Saturday, October 21, 2017 at 17:18 GMT+0000

        • Ja, jeg ser meget nøgternt og optimistisk på mulighederne i min nye alder. Jeg tror jeg altid har været meget pragmatisk, men nu med erfaring 🙂

          Donald

          Saturday, October 21, 2017 at 17:30 GMT+0000


Comments are closed.