Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Ikke-solnedgangstur

with 2 comments

Hun sad på bænken indtil klokken var 1 minut efter solnedgang. Der var ikke engang rødmen på himlen. Jeg nød billedet af de grå nuancer og tog flere billeder, som viser dramaet set fra sommerhusejerens perspektiv. Grunden blev doneret til kommunen af en gammel altruist, som syntes at dette stykke paradis skulle være tilgængeligt for alle. Det fortalte en midaldrende “ung mand” mig en sommerdag, da jeg gik en tur her. Han havde været gæst her gennem alle årene. Der har været en trappe til stranden 25 meter nedenfor, og der har været toilet på grunden. Man kom med camping møbler, tæpper, termokander, alt muligt og nød søndagene her i somrene 1970-80 og senere.

Nu har København både Amagerstrand, og endda badesteder i selve havnen, som har rent vand nu.

Nogle dage kan jeg gå ret langt, uden at det gør ondt. Efter en kilometer kan jeg holde pause og ved lidt afslapning og siddene øvelser, helst på en bænk, sørge for at komme til at gå igen.

Written by Donald

Wednesday, March 6, 2024 at 12:41 GMT+0000

Posted in Foto, Skyer

Tagged with , ,

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vi har også en del ikke-solnedgangsture her på matriklen! Den er altså ikke meget for at vise sig, den sol!

    Ellen

    Saturday, March 9, 2024 at 10:27 GMT+0000

    • Måske skulle vi ofre noget til guderne for at få solen til at være mere hjælpsom …
      Man kan godt forestille sig tidlige stenaldermennesker undre sig over hvornår solen viser sig, og om man dog ikke kunne gøre noget for at få lidt mere sol … vi fryser, der er ingen plantemad … osv osv

      Donald

      Saturday, March 9, 2024 at 15:33 GMT+0000


Leave a comment