Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Egon Olsen var en hædersmand

-Hvad er det egentlig De ville?
-Det drejer sig om en tidligere straffet person, nu undvegen fra forsorgen.
-Ja så.
-En person ved navn Egon Olsen.
-Egon Olsen! Olsen Banden! Ja, det var dengang, han var en hædersmand.
-En kriminel! En serieforbryder!
-En hædersmand, og jeg skal sige Dem hvorfor. Fordi han udelukkende beskæftigede sig med ulovlig kriminalitet, derfor! Hr. Ekspeditionssekretær. Ved De hvad alt det her, det er?
-Det ligner sagsakter.
-Netop. Forsikrinssvindel, overfinansiering, selskabstømning, mandatsvigt, insiderhandel, hele molevitten, Fanden og hans pumpestok. Alt sammen uafsluttede sager! Og ved De hvorfor alle disse forbrydelser, de ligger her?
-Nej.
-Nej, nej, nej, fordi alle disse forbrydelser, de er fuldt ud lovlige, derfor! Venter kun for at blive forældede, ja.
-Og hvad så?
-Men Egon Olsen, han var en hædersmand, ja. Så hvis De vil i kontakt med ham, så skal De bare vente. Han dukker op af sig selv..
-Hvordan mener De?
-Det skal jeg såmænd sige Dem, hr. Egon Olsen er ekspert i Franz Jäger pengeskabe. Han kan simpelthen ikke lade dem være, og der er kun et eneste skab tilbage her i landet. Så hvis De vil finde Egon Olsen, skal De bare holde øje med det.
-Forstår jeg Dem ret, De vil gerne pensioneres?
-Ja, ja ja!
-Jeg tror, jeg ved, hvordan jeg kan fremme Deres sag, diskret og uofficielt, naturligvis.

Written by Donald

Saturday, August 18, 2012 at 0:25 GMT+0000

Posted in Blogosofi

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Men dog, er du blevet reklamefinancieret :-)?
    hav en dejlig lørdag

    lavendelsl

    Saturday, August 18, 2012 at 7:13 GMT+0000

    • Nej, Lone, hvorfor tror du det? Jeg har lagt mærke til, at jeg somme tider får reklamer på min weblog hvis jeg ikke er logget ind på WordPress, jeg tror det er sådan noget, du har set, og det beklager jeg – det er jeg ikke herre over, fordi jeg ikke selv kører denne weblog. Det er min reserveweblog. Den anden, d-axel.dk/blox, forsvandt (p.g.a. at jeg ikke fik Internetforbindelse da Tele2 lukkede) i 2008 og er ikke rigtig kommet igang igen, desværre.

      Olsen her er med pga. udtrykket “de lovlige forbrydelser”; men muligvis bliver det sagt tydeligere i filmen, jeg tror ikke, at det ovennævnte “fund” på Internettet er en autoriseret transcript fra filmen “Olsen Bandens Sidste Stik”.

      Donald

      Saturday, August 18, 2012 at 9:27 GMT+0000

      • Nå, men jeg har ikke set den før, den reklame her hos dig…var en ny i dag.

        Lavendels

        Sunday, August 19, 2012 at 7:37 GMT+0000

      • @Lavendels: Jeg aner ikke hvad det er for en reklame, og jeg ved ikke om der altid kommer en reklame. Lige nu prøvede jeg at læse dax2 uden at være logget ind, og der var ingen reklamer. Hvis jeg finder ud af noget, skal jeg strax lave et opslag her 🙂

        Dit weblink er et link til et billede og ikke til din weblog – er det med vilje?

        Donald

        Sunday, August 19, 2012 at 8:37 GMT+0000

  2. Egon Olsen er en hædersmand, fordi han kan se forskel på ret og vrang, netop! Når man ser, hvorledes der er blevet bygget ulovligt, opkøbt landbrug ulovligt, opført selv operahuse, hvor der ifølge loven skulle have været boliger, og kun enkelte politikere drages til ansvar for deres ulovlige handlinger, og først, når de alligevel er på vej ned og ud, og derfor uden konsekvenser for partiet kan ofres som en anden bonde i et skakspil, så må man bøje sig for den lige så hæderlige, men bund-frustrerede kriminalkommisærs vise ord.

    AagePK

    Saturday, August 18, 2012 at 9:39 GMT+0000

  3. 🙂

    Mormor

    Sunday, August 19, 2012 at 4:32 GMT+0000


Comments are closed.