Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Sidste år fik jeg ikke besøgt reiter.reiter på Møen

with 6 comments

Hvor længe siden er det at Gitte samlede en række bloggere (som man kaldte de, der benyttede Internettet til en personlig, ikke privat, dagbogsagtig serie af korte artikler eller texter om hvad der nu lå os på hjerte) — i Tivoli? Måske 12 år, måske mere, husker det ikke præcist og har ikke billeder, men Reiter (“Lotten”) var meget sjov at snakke med på caféen, der er kendt for lagkager.

Jeg følte at der godt kunne være venskab uden sex. Hvor man dog ellers … nå

Nogle år senere fandt hun Torben og flyttede til et nedlagt landbrug på Møen – hun arbejdede med (vand-)terapi et sted på Møen, til et lille landbrug, rettere en nedlagt går med stor have med lidt ekstra område – en husmark? Ikke landbrug men godt til bolig ved siden af et arbejde og til at dyrke sine egne grøntsager og meget mere.

Men det var dette billede fra sidste år, som jeg faldt over, da jeg ville fortælle at jeg måtte aflyse en tur mod syd på grund af hoste, nys og feberspikes, svedeture, — ikke så alvorligt, heldigvis, men alvorligt nok til at jeg ikke turde køre.

Det havde ellers været sjovt at se Reiter igen.

Advertisement

Written by Donald

Friday, March 24, 2023 at 9:45 GMT+0000

Posted in Foto, Liv, Tidsmaskinen

Tagged with ,

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Lotten er jo her fra Ærø, hendes forældre dog fra Hjørring, hhv Bjergby ved Hjørring. Lottens morfar var, udover læge for min kone, også kammerat fra rideskolen, han gik meget op i den hest, min kone red på, og gav derfor private timer. Så da han, helt tilfældigt, under et besøg her på øen støder ind i min kone, der kom ridende hen ad vejen, nu på sin egen hest, udbrød han:”Hva’satan laver du her?” Det var vist nyt for ham, at min kone var flyttet fra Hjørring til Ærø.

  AagePK

  Friday, March 24, 2023 at 15:37 GMT+0000

 2. Møn er blevet en hel kunstnerkoloni efterhånden – det er blevet meget trendy at flytte til Møn, hvis man er udøvende kunstner på den ene eller den anden vis.
  Jeg håber du får besøgt din veninde ved en anden lejlighed … og ja, det var ret så hyggeligt med de blogtræf. Jeg nåede dog kun tre af dem, inden jeg blev ekskluderet af det gode selskab 😁

  Ellen

  Friday, March 24, 2023 at 16:28 GMT+0000

  • Nu bliver jeg overrasket (igen-igen) undskyld jeg griner lidt, Gitte advarede mig også om at der var en iøvrigt sød person som sagde ting bag min ryg som jeg ikke brød mig om, jeg troede første gang jeg fik fornemmelse af det at det blot var en misforståelse, nu tror jeg det var mangel på situationsfornemmelse. Men jeg har så sandelig også manglet situationsfornemmelse og måske givet anledning til noget forlegenhed, som så kommer tilbage til én på ubehagelige måder.

   Heldigvis er der også mange mennesker, der er tolerante og accepterer særheder og dumheder hvis de ikke skader nogen.

   Donald

   Friday, March 24, 2023 at 23:30 GMT+0000

   • Donald, det var udelukkende en sag mellem G og mig – jeg har aldrig talt dårligt om dig, skal du vide. Men jeg lod mig provokere af noget, hun sagde/skrev og jeg sagde ting til hende, som jeg senere fortrød, men da var det for sent. Hun blev meget vred på mig, og det tog lang tid, inden vi kom på talefod igen.

    Ellen

    Saturday, March 25, 2023 at 7:31 GMT+0000

    • Jeg vidste ikke der var en kurre ml.dig og G. Dengang hun advarede mig (lidt) var det en HELT anden person. Og det var nok til dels min egen skyld, efter at vi havde mødtes på Lottens arbejde, mange af os, nogle helt unge og så 4-5 ældre personer. Jeg prøvede at konversere vedkommende, og var lidt klodset.

     Men jeg husker pludselig to andre events, som kan have været årsag til at nogen syntes jeg var fjollet, – begge småting, men situationer jeg gerne ville håndtere anderledes i dag.

     Det er virkelig pyt-pyt situationer, den eneste grund til at jeg husker dem nu er at jeg har tid nok.

     Donald

     Saturday, March 25, 2023 at 10:27 GMT+0000


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: