Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Bilvask 6 minutter

Da jeg købte min nye gamle bil af en produktionschef i Kokkedal, dejligt sted, dejlig bil, må jeg indrømme at jeg undrede mig over at den ikke var særlig rusten – ingensteder, skærmkanter, vinduesstolper var fine. Sælger, som havde købt bilen til sin søn, som ikke havde brug for den længere, mente at man får mindre rust ved at vaske bil hver uge (især om vinteren) og det må vi så se om det hjælper.

Falck abonnement er en god idé for en 20 år gammel bil, og der er én gratis vask pr. måned.

Hver gang er der 6-7 minutter, hvor jeg går lidt rundt, og sidste uge var det så denneher aftenstemning, – Venus kan lige akkurat ses på første billede, og månen oplyser tynde skyer på det andet billede. – Selv om mobil billeder let bliver uldne, så har kamera-softwarens fanget lysets dynamik.

Om bilens tilstand: Der er faktisk en lille skade forrest på venstre vange, jeg må se hvad jeg kan gøre. Men jeg får jo ikke gjort noget.

Advertisement

Written by Donald

Friday, February 10, 2023 at 12:03 GMT+0000

Posted in Foto

Tagged with ,

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jeg tror det virker at vaske bil ofte. Jeg kender ingen, der i samme grad som John går op i at holde sin bil ren, både ud- og indvendig.
  Han har et vaskeabonnement (149 kr./måned), så han kan vaske lige så tit han orker, og i snit bliver det en gang om ugen. Nogle gange den hurtige vask, andre den helt store forkromede, som i sig selv betaler næsten hele abonnementet. Når han afleverer sin brugte bil til en forhandler, får han altid en god pris, fordi det stort set kun er på kilometertælleren man kan se, at bilen er brugt.

  Ellen

  Saturday, February 11, 2023 at 11:16 GMT+0000

  • OK det var godt at høre! Ja – abonnement kan betale sig. Tak for kommentaren!

   Donald

   Saturday, February 11, 2023 at 12:41 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: