Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Alting lykkedes

with 4 comments

Det var Lis, som havde åndsnærværelse nok til at tage en serie billeder, og det er jeg glad for.

Erik & Malte, Ulla og Erik, Dion, Donald i køkkenet (der var ikke meget at lave, Lis havde lavet mad til mine gæster hjemmefra), og til sidst Ulla, Erik, Charlotte.

Er det ikke væsentligt at man kan samle den lille familie, den del, som ses med jævne mellemrum? Min søn Malte, mor Charlotte, min bror, RUC social-psykologi, hans partner Dion, musiklærer Ulla …

Men ikke mindst Lis, som kom med mad og godt humør. Jeg kan ikke pinpointe nøjagtigt hvad der skete, som var godt, men et menneske med sans for hvordan man behandler andre ordentligt, – det tror jeg ærligt talt var det, som gjorde at det, som min bror somme tider kalder “spændinger”, ikke var noget problem.

Advertisement

Written by Donald

Sunday, January 29, 2023 at 23:00 GMT+0000

Posted in Liv, Music

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Spændinger kan sjældent helt undgås, især i familiære relationer, hvor livets mange fællesoplevelser kan skabe store øjeblikke med både smil og modsat psykiske ar.

  Omvendt er det altid en potent glæde at møde “et menneske med sans for, hvordan man behandler andre ordentligt”. Visdommen i den gamle “læresætning”: Vær mod andre, som du ønsker, de skal være mod dig – er evergreen.

  hulegaarddk

  Sunday, January 29, 2023 at 23:38 GMT+0000

  • Det er virkelig en god kommentar, olie på de oprørte vande. Jeg er kommet langt i retning af at acceptere menneskers forskellighed, men min lille familie har jeg selvfølgelig et særlig ømt forhold til. Heldigvis var det som sagt en hyggelig eftermiddag og aften.

   Og det omvendte – det har jo betydet at jeg føler mig bekræftet i den opfattelse jeg har af hvordan man kan tale til hinanden trods uenigheder, og endda trods barndommens jalousi.

   Donald

   Monday, January 30, 2023 at 16:13 GMT+0000

 2. Det er sommetider svært, det der familiehalløj, men man vil jo alligevel ikke undvære den, og det glæder mig på dine vegne, at det lykkedes at samle jer. Det er ikke svært at læse mellem linjerne, at du var glad for sammenkomsten 😘

  Ellen

  Monday, January 30, 2023 at 20:18 GMT+0000

  • Både den ene og anden gæst syntes at det var hyggeligt, også Charlotte og Malte, og det tror jeg hænger sammen med at to af gæsterne fungerer som et spejl, se nu dig selv lidt udefra inden du råber op om noget eller kritiserer de andre meget indædt.

   Donald

   Monday, January 30, 2023 at 22:21 GMT+0000


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: