Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

En time om 2 kilometer

Vi har lige fået tø, men hele sidste uge var det frost og sne. Det var egentlig ikke glat, men når man er bevidst om at prisen for at komme til skade nu er høj, så er det dog en god strategi at undgå skader som kan give livsvarige mén, selv om der måske ikke er så mange år tilbage! :mrgreen: (nervøs latter).

Lige nu ser jeg tilbage på en serie billeder fra onsdag og torsdag sidste uge: De dage med høj himmel og sne. Det undrer mig at jeg kom afsted, for jeg er træt og ligger helst i sengen og drømmer om bedre tider.

Når jeg så tænder TV og jeg ikke stiller ind på et program, så viser TV’et mine billeder fra Google Photos, indtil jeg vælger et program (Google Chrome er en micro-mobil-computer uden tastatur, som kan hente filer fra Internettet til TV’et og vise dem på skærmen) — De billeder vækker ofte glæde, enten det nu skyldes at alting ser pænere ud på en stor skærm eller det skyldes at jeg somme tider faktisk fanger nogle billedvinkler, der fortæller en historie.

Sidste uges billeder er dunkle trods at det var klar himmel, men ikke desto mindre fortæller de mig at det kan betale sig at stå op. SÅ altså.

Horisonten er set fra kirkebakken kun lidt højere end den astronomiske horisont; solen var gået ned, men den smule bakke der er ovre ved Holløse er nok til at skygge for solen. Turen den dag var på små 2 kilometer, og det tog mig en time, fordi jeg gik med meget små skridsikre skridt – men dejligt er det alligevel.

Dagen efter, på indkøb, kunne jeg pludselig huske hvor mange gange jeg fik bagklappen på min gamle bil i hovedet. Denne her bil holder heldigvis bagklappen oppe, når jeg stiller indkøbsposerne i bagagerummet!

Hjemme igen kunne jeg glæde mig over lyset. Mobil-kameraet er følsomt nok til at fryse de levende lys.

Advertisement

Written by Donald

Sunday, December 18, 2022 at 11:08 GMT+0000

Posted in Foto

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Åh, Donald – det er trist at høre, at du er så træt, at du næsten ikke orker at stå op. Jeg håber virkelig, at de kommende lysere tider også bringer lidt mere indre lys til dig 😘

  Ellen

  Wednesday, December 21, 2022 at 14:04 GMT+0000

  • Ja jeg håber i den grad at det vender, når det vender og dagene bliver længere.
   Lad mig tilføje at når jeg *skal* op, så kommer jeg op. Det koster så i den anden ende, men det er vel egentlig OK.

   Donald

   Wednesday, December 21, 2022 at 20:47 GMT+0000

 2. Wartet nicht auf bessre Zeiten, wartet nicht mit Eurem Mut
  Skrev og sang Wolf Biermann.
  I gymnastiksalen på Slesvigske Fodregiments kasserne i Haderslev stod der Ei fanger sovende mand sejer.
  Så ja, selv om det kan være sejt ( i en negativ betydning), så er det med at tage sig selv i nakken og komme ud af køjen. Godt begyndt er halvt fuldendt.
  Belønningen er den første kop te/kaffe, og så følelsen af at ku’, sgu!
  Gode billeder kan så bruges som bevis herpå, og er bonus.

  AagePK

  Friday, December 23, 2022 at 7:13 GMT+0000

  • Det var et godt råd! Tak for det!
   Nu kunne jeg jo så fremhæve, at jeg har det storartet om aftenen og også kan få ting fra hånden selv om det er mørkt. Er det ubehaget værd at stå op om morgenen?

   Med passende belysning kunne man endda begynde at male og reparere om natten, hvis det var det, man ville.

   Men nej, det er heller ikke sjovt at arbejde om natten — det *er* ubehaget værd at komme op så tidligt, at man ser den blå himmel og solen, selv om den står meget lavt.

   Donald

   Friday, December 23, 2022 at 10:11 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: