Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Når den er pænest

with 4 comments

Min stue var oprindelig en som kunne tåle at man trillede lidt bold med en blød skumgummibold, ingenting tog skade af at blive ramt med sådan en blød kugle. Den var børnevenlig.

Men jeg havde ikke fantasi til at forestille mig at jeg ville bo her mere end 5-10 år. Jeg drømte om at tjene noget mere og flytte sammen i en større to-etages ejendom et andet sted – fx. Fredensborg, hvor jeg levede mine første år.

Jeg kan huske at jeg ringede til kommunens tekniske afdeling for at høre, om der var planer for udvidelse af beboelserne her, sådan at der mod syd ville komme flere parcelhuse. Det var ikke fordi jeg var bange for at stedet blev mere bymæssigt, tværtimod tænkte jeg at det egentlig ville være en meget god idé at byggemodne hvor der var skole og offentlig transport, men teknikeren troede at jeg var bange for at der ville komme bebyggelse, der tog udsigt til mark og hegn; – nej der ville ikke komme noget, i hvert fald ikke de første 10 år … og nu er der gået 36.

Men nu skal jeg se at få udnyttet min stue bedre. Nu er det besluttet at jeg ikke flytter foreløbig … der er 10 gode år at nyde i denne stue, så der må gøres noget.

Advertisement

Written by Donald

Thursday, December 8, 2022 at 12:35 GMT+0000

Posted in Liv, Mark, Stueplanter

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det var da et herligt projekt at give sig selv! Problemet kan dog godt være, at det er svært at tænke forbi de indretningsbaner, der blev tænkt, da stuen i sin tid blev indrettet. Det kan hjælpe at lukke en anden ind – en, der kun ser mulighederne og ikke lader sig bremse af historie og “sådan har det altid været”.
  Loppemarkedsting kan være dejligt billige, så det oven i købet kan være økonomisk overkommeligt helt at skifte stil. Hvis det altså er det du vil … 😀

  Ellen

  Friday, December 9, 2022 at 16:06 GMT+0000

  • Ja, tak for den bemærkning, man skal tænke forbi de vante baner. Jeg tror at en af de nye genboer måske kunne hjælpe ved at se med nye øjne.
   Min sofa blev købt på Folkekirkens Nødhjælps Møbel-genbrugs. Den var ikke dyr og så ud som ny. Jeg kan løfte den uden besvær!

   Donald

   Friday, December 9, 2022 at 17:25 GMT+0000

 2. En dejlig udsigt (snebillede). Vær inderlig glad for den frie udsigt. Begrebet Feng Shui er alvor for nogle (ikke for mig), men alligevel citerer jeg til inspiration:

  “Feng Shui handler om at skabe flow og god energi i dit hjem, og det er svært, hvis der roder for meget. Sørg fx for at alle ting har en fast plads og organiser dine ting, så ”alle af en slags” ligger et bestemt sted. Det gør det også nemmere at finde dine ting, når du skal bruge dem.”

  hulegaarddk

  Tuesday, December 13, 2022 at 16:36 GMT+0000

  • Ja, er det egentlig ikke smukt, – det er lyset, som gør det. Det kan også være smukt på andre årstider, men midt på dagen i gråvejr kan være en sur oplevelse – som på den anden side giver musikalske udfoldelser en god, ikkepåtrængende baggrund 🙂

   Donald

   Thursday, December 15, 2022 at 12:45 GMT+0000


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: