Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Lille tur – mange billeder …

with 4 comments

Der er endda flere billeder end dem, jeg lægger her; men det gør mig glad at se på dem.

Min søn er syg og hoster og har betændelse i øjnene. Jeg var ovre for at hente ham til en lille familieaften; jeg kunne godt se han havde det dårligt. Han ville ikke med, så jeg gav et kram og sagde vi ses – på vej hjem var det blevet værre, men jeg troede det var fordi han havde sovet. Søndag tog mor over til ham og han var alvorligt syg, han hostede og det gjorde så ondt at han ikke kunne sove. Hun ringede til vagtlægen 1813, det var en læge hun fik i røret; vi fik at vide at hvis han kunne sove selv om han hostede og det gjorde ondt, så var det ikke livstruende. Tænk hvis det er en fejlslutning.

Jeg er bange for at det er lungebetændelse. Hun blev hos ham i nat.

Advertisement

Written by Donald

Sunday, November 20, 2022 at 23:36 GMT+0000

Posted in Hav, Liv

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Som ofte fine naturindtryk fra den yderst rekreative Gribskov kommune med Isefjorden tæt på. Jeg har været med store mellemrum i dit område (og især Helsingør og Halsnæs kommuner) og kan kun nyde billederne, herunder det (i klart vejr) udsyn til Hesselø.

  Og så god bedring til din voksne søn Malte med formodentlig en version af pneumonia. 1813-funktionen har været udsat for en del kritik (venligt udtrykt), men vi krydser fingre for, at fjerndiagnosticeringen var korrekt.

  hulegaarddk

  Monday, November 21, 2022 at 8:11 GMT+0000

 2. Smukke billeder – igen.
  Og god bedring til sønnen. Jeg synes, at det er en underlig besked at få af vagtlægen. Er budskabet, at vagtlægen kun tager sig af livstruende situationer, eller hvad? Selvom det ikke er (akut) livstruende, kan det vel godt være behandlingskrævende.

  Eric

  Monday, November 21, 2022 at 10:45 GMT+0000

 3. Ja: Underlig besked at få, men det er godt, at der er nogen til at være hos ham. Ingen bør være alene ved alvorlig sygdom, og så er det ligemeget om man er barn eller voksen. Og i øvrigt er ens børn altid ens børn, uanset hvor gamle de er blevet – og kan derfor kun alt for nemt være en kilde til bekymring.
  Jeg håber han snart får det bedre!

  Ellen

  Tuesday, November 22, 2022 at 11:40 GMT+0000

  • Heldigvis har han det bedre – men det er virkelig en kilde til bekymringer, hele tiden. Heldigvis havde han lovet en kollega fra Det Grønne Hus at passe hund, og da han ikke kom, fandt hun ud af at han var syg – meget syg, – og ringede til Charlotte (hans mor). Jeg er meget ked af at jeg troede at han bare var søvnig og småsløj og havde tænkt mig at tage derover Søndag middag – men da havde Charlotte allerede fået fat i medicin og øjenskylle-vand.

   Donald

   Wednesday, November 23, 2022 at 11:58 GMT+0000


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: