Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Hyha, det lykkedes mig at optage uden mere end 2 fejl eller småskavanker

Stella By Starligt, tema, kun, ingen improvisationer. Det er for at komme igang, simpelthen; – når man ikke har optrådt i lang tid og kun for en positiv lille gruppe mennesker, så er det svært at begynde med at optage.

I de seneste måneder har jeg kun spillet for mig selv, og når jeg har antydet noget, så har jeg været tilfreds. Det svarer til at læse en roman uden at læse højt. Eller noget … Måske.

Så nu ville jeg for at få en fornemmelse af at jeg kan igen, – optage:

Advertisement

Written by Donald

Friday, August 26, 2022 at 13:47 GMT+0000

Posted in Music

Tagged with

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tak for musikken. Kort og godt. Så vidt erindres fra tidligere skriverier har du tanker omkring at starte en musikkreds/ensemble. Du kan umulig være den eneste musisk kompetente i Gribskov kommune.

  Afledt kan det ofte opleves i danske provinsbyer en lørdag eftermiddag, at nogle overmodne herrer 3-4 stk. spiller livlig jazz emballeret af livlig motorik. De har stadig – ligesom du – lysten og den musikalske kompetence. Indlæg i Ugeavisen – Gribskov kommune….hvorfor ikke?

  hulegaarddk

  Friday, August 26, 2022 at 16:13 GMT+0000

  • Selv tak – jeg er glad for at nogen har observeret dette indlæg. Jeg er i det hele taget glad for at have nogle forbindelser udover de lokale.

   Donald

   Monday, August 29, 2022 at 11:06 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: