Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Der er så mange ting at sige, og så sker det bare …

En TV vært sagde, i en meget alvorlig udsendelse om hvad krig kan gøre, noget, der fremkaldte et smil, jeg kunne ikke lade være, men skammer mig over det. Jeg hoverer (næsten) aldrig over andres fejltagelser for hvem kaster med æbler når man selv er et skrog? måske er det faktisk, som Freud skulle have hævdet, et schizofrent træk at man morer sig over homonymer og sammenfaldne ord. Jeg er på ingen måde en digter på størrelse med P. Fugholm.

Hun ville have sagt at situationen medfører store skader på civilsamfundet i Ukraine.

Hun ville også sige situationen har affødt stærke følelser og …

Og så blev de to sætninger sat sammen: Situationen har afført ting og sager …

Det er virkelig barnligt at komme til at tænke på noget andet her, så jeg laver en kop kaffe og tænker positivt på de dygtige journalister, som prøver at tale tydeligt.

Advertisement

Written by Donald

Wednesday, June 8, 2022 at 12:18 GMT+0000

Posted in Ord

Tagged with

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det er absolut tilgiveligt at komme til at sige noget vrøvl når man taler i en direkte udsendelse. Det, jeg ikke kan acceptere er al det sjusk, jeg ser i det skrevne sprog. Man kan da for p….. da lige tage sig tid til at læse det igennem inden udgivelse. Synes jeg …

  Ellen

  Thursday, June 9, 2022 at 19:15 GMT+0000

  • Det er godt at tænke på den accept af småfejl ved direkte udsendelser, når gamle fejl, fra da jeg lavede direkte udsendelser, har det med at dukke op i erindringen.

   Donald

   Friday, June 10, 2022 at 10:49 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: