Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Fliser, mellemrum, økonomi, rationalitet

Jeg har taget det værste med trimmeren, selv om den egtl. kun er til kanter går det også fint med at tage urter, som vokser i mellemrum mellem fliser, bare man ikke trykker for langt ned, så nylonsnøren bliver slidt op.

Men billederne af den pænt ryddede terrasse er ikke klare endnu – og jeg skal skynde mig afsted til klaverfrokost hos min klaver-broder. Jeg håber ikke det gør noget at frokost er efter 14 på en helligdag. Det er meget normalt, ikke?

Advertisement

Written by Donald

Sunday, June 5, 2022 at 9:21 GMT+0000

Posted in Foto, Naturpleje, Skov og have

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Man skal spise i god til, så ikke man bliver for sulten: for så æder man for meget, og det sætter sig.
  Filosofien hos jægersoldater er, at venter du med at soise, til du er sulten, svækkes din agtpågivenhed overfor dine omgivelser, du er mere optaget af din mad end af, hvor fjenden står: dernæst spiser du for meget, og efterfølgende bliver du dvask, når du går i fordøjelses-mode. Så: spis, når du kan, og i små portioner. Så er du altid parat til næste træk.
  Med vore børnebørn har vi f.eks trukket aftensmaden frem til kl 17, så undgår vi også ulvetimen. Det sætter de pris på. Vi andre får også en roligere aften, og de bliver ret nemme at få tidligt i seng. Og dermed også tidligere op: der skal jo gøres klar til tidlig afgang til børnehaven, når både Far og Mor skal på arbejde.

  AagePK

  Tuesday, June 7, 2022 at 5:12 GMT+0000

  • Det er så sandt, så sandt som det står her.

   I parentes bemærket, min broder troede at jeg ikke var interesseret i at få frokost, fordi jeg ikke havde svaret “Ja tak, jeg vil gerne have frokost” (men dog havde svaret at det ville være hyggeligt at komme og få en snak om musik!)

   Så jeg spiste da jeg kom hjem (lidt for meget) og havde dårlig mave hele natten.

   Mine aftensmåltider er nu konfigureret efter devisen “spis mindre og vær aktiv!”

   Donald

   Tuesday, June 7, 2022 at 14:48 GMT+0000

 2. Jeg siger lidt det samme som Aage. Sommetider, når jeg spiser min (minimalistiske) frokost, gør John ikke mine til at tage sig lidt mad. “Hvorfor spiser du ikke frokost?”, spørger Ellen. “Jeg er ikke ret sulten”, svarer John. “Så er det da lige præcis nu, du skal spise!”, siger Ellen …

  Ellen

  Tuesday, June 7, 2022 at 19:59 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: