Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

forbudt at lege

Written by Donald

Saturday, June 4, 2022 at 7:43 GMT+0000

Posted in Carpe Diem

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Så må de stakkels børn nøjes med at klatre i træer, skyde med slangebøsser og den slags – uden fpr den farlige legeplads naturligvis.

  Eric

  Saturday, June 4, 2022 at 7:56 GMT+0000

  • Hvis jeg har forstået min nabo rigtigt, så har det noget at gøre med forsikring og offentlige legepladser. Der skal ingenting til at en offentlig legeplads bliver betragtet som skadesfremkaldende, og måske er det så bedre at opgive, spærre af, og sige at børn ikke må lege dér.

   Donald

   Saturday, June 4, 2022 at 21:54 GMT+0000

 2. Leke er nødvendig i alle aldre og man behøver strengt tatt ikke noen lekeplass.
  Klem på deg ❤

  Annemor Schønhaug

  Saturday, June 4, 2022 at 8:03 GMT+0000

  • Det er så sandt – og kreativt. Jeg tror at her er der tale om at rastepladsens ejer/bestyrer er bange for at børn kommer til skade på en måde, så rastepladsen er ansvarlig og skal betale erstatning.

   Donald

   Saturday, June 4, 2022 at 23:23 GMT+0000

 3. Min mavefornemmelse: der sker flere farlige ulykker på de dertil indrettede legepladser end udenfor, ved leg i den vilde natur!
  Hvorfor?
  Fordi både børn og forældre er så sikre på, at legepladsen er gennemtænkt, og dermed sikker, så forældrene kan tage en slapper, og glo på skærme, og ungerne kan té sig tossede uden at skulle tænke på farer og risikomomenter.
  I den vilde natur passer alle bedre på, fordi: den er jo vild, ikkesandt? Og SÅ skal man passe på!
  Og det gør man så: se den farlige slange, se krokodillen, pas på løven… ungerne har pludseligt et øje på hver finger.
  Men skiltet: er det ved den legeplads, der er blevet inficeret med skovflåter fra en nærliggende hundeskov, hvor Vuffi og Carlo Køter lige er blevet sluppet fri, så de kan ryste de fra sidste Spanienstur indslæbte krible-krabler?

  AagePK

  Saturday, June 4, 2022 at 15:45 GMT+0000

  • Åhja det kan godt være du rammer det ømme punkt her, men som jeg skrev til Annemor Schønhaug så kan det hænge sammen med at man ikke vil pådrage sig et skadesansvar. Charlotte (familie) mener at der er kommet mange regler for hvordan legepladser skal indrettes for at børn har det godt og ikke kommer til skade! Men det er jo som at pakke dem ind i vat.

   Det er ikke fra “Skovflåt legepladsen” i Tisvilde Hegn, men fra Rastepladsen omkring Sorø på A45.

   Jeg var på tur og havde ikke adgang til min computer (var bortrejst og har ikke lavet remote login) så jeg postede billedet fra mobilen (besværligt ==> kort indlæg) fordi det var et morsomt billede.

   Donald

   Saturday, June 4, 2022 at 23:27 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: