Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Det var nyt for mig

Mit højre ben skal bruges til havearbejde – så jeg tillod mig at køre en tur for fornøjelse, og opdagede “nye” steder – førstegangs oplevelse. Det er sådan noget, der får tiden til at gå lidt langsommere, det som man i Reader’s Digest kaldte “evighedens øjeblik”.

Den morgentur fik mig til at reflektere. Jeg bor i et område med mere skov, hegn og vandhuller end der er i de egne, hvor der er effektiv planteavl på store markområder – har det indflydelse på min holdning til naturbeskyttelse? Er det derfor at jeg ikke er bekymret vedrørende artsrigdom, og heller ikke over enkelte arters tilbagegang?

Advertisement

Written by Donald

Wednesday, June 1, 2022 at 9:08 GMT+0000

Posted in Naturpleje

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vakkert. Jeg leste nettopp “Den sjette utryddelsen”, der skrev forfatteren at artsmangfold og endringer skjer så sakte at vi ikke legger merke til den før det er for sent.

  Annemor Schønhaug

  Wednesday, June 1, 2022 at 9:19 GMT+0000

  • Det går hurtigt nu med tab eller uddøen af dyrearter. Der var en artikel for nylig, som understregede, at man også bør tælle hvor mange nye arter der hele tiden opstår. Men balancen er forskudt nu – der dør flere end der dannes.

   Donald

   Wednesday, June 1, 2022 at 9:50 GMT+0000

 2. Det øverste billede er vildt smukt!

  Ellen

  Wednesday, June 1, 2022 at 20:00 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: