Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Rema sender flere end 30,000 børn på camps …

Hvad mon det er for camps? Afvænning? Undskyld.

Written by Donald

Friday, December 31, 2021 at 15:03 GMT+0000

Posted in Brok

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hvilke børn? I hvilket land?
  Dan-bunkering gjorde vist det samme. I Syrien. 😦

  AagePK

  Sunday, January 2, 2022 at 21:04 GMT+0000

  • Ja det tænkte jeg også, da jeg så den lille herlige bemærkning over de kolde øller! Og jeg tænkte også, er det Danske børn, som får et ophold ved Vestkysten (eller et andet “Ferieland”, måske en af de Sydfynske Øer, hvoraf en del jo dyrker “sommerlejre” hvis jeg husker rigtigt.

   Det er hårrejsende forfærdeligt at Danbunkering har kunnet støtte undertrykkelse og diktatur i Syrien ved at sælge brændstof til Russere og Syrere.

   Men det er nok ikke det, som Rema har støttet!

   Jeg syntes det var prisværdigt, hvis der var børn og forældre, som efter en tur roser det og vil bruge det igen, så jeg brugte Google!

   Jeg fandt både en omtale og invitation til at være med, og en anmeldelse på dk Trustpilot com / review / www sportscamp dk.

   Bedømt til 5 ud af 5 stjerner
   27. okt. 2017
   Super fantastisk uge for børn og unge

   Super fantastisk uge for børn og unge. Super engagerede voksne. Min datter vil afsted igen til sommer 👍😀

   https://www.dincamp.dk/camps/sportscamp/
   fandt jeg desuden flg.:

   Vil du med på årets sjoveste sommercamp?

   Har du lyst til at deltage i en uge fyldt med sjov, spændende aktiviteter og udfordrende idrætsgrene, er REMA 1000 SportsCamp lige noget for dig. Vores lejr finder hvert år sted i sommerferien, hvor vi sammen har en hel uge med fuld fart på.

   SportsCamp er stedet at være for drenge og piger, der elsker at tage imod nye udfordringer. Fordelene ved SportsCamp er mange og inkluderer en liste af både fysiske og mentale fordele for børn i alle aldre. Sommeren er for nogle en tid med mindre aktivitet, end mange børn er vant til, fordi der typisk ikke er sæson for mange sportsgrene. Heldigvis er der mange sportscamps og sommerskoler, hvor du kan røre dig, lære nyt og udvikle nye venskaber. Hos SportsCamp får du lov at have det sjovt, mens du lærer og får ny erfaring indenfor den sport, du har kastet din kærlighed på.

   Donald

   Monday, January 3, 2022 at 15:55 GMT+0000

   • OK, så er det jo næsten lissom at være på spejderlejr! Det brugte vi meget tid på, da jeg var ulveunge og siden spejder, 8 år, sådan cirka. Og jeg var så heldig at være fast udpeget offer for buksevandsmaskinen så godt som hvert år! Fordi jeg var så god til at hitte på ting og være “hjælpsom”. Som da vi gik over bækkens bro, lige nedenstrøms stod en af roverne og vaskede sig i det forårskolde vand:” Huh, hvor er’et koldt!!” “Skal jeg varme det for dig?” spurgte jeg i al uskyldighed. “Hvordan vil du klare det?” hvorefter han vaskede videre. Pludseligt lagde han mærke til, at vandet, der strømmede imod ham, havde skumtoppe. “Hva’sker der?”” Aage pisser i vandet!” Jeg ville jo bare hjælpe, ikk’? Men jeg fik en tur i bækken som tak for ivrigheden. Emil fra Lønneberg, og så mig! 🙂

    AagePK

    Monday, January 3, 2022 at 18:54 GMT+0000

    • Den er godt nok sjov, den historie! Håber at buksevandet hurtigt tørrede af kropsvarmen 🙂

     Donald

     Tuesday, January 4, 2022 at 22:49 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: