Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Black Ice and White Christmas walk in Grib-Forest

Charlotte has the tradition to take a fitness walk on the Christmas day.

My parent’s generation (and many nowadays) had a great lunch in Christmas Day, but we eat a lot on Christmas Eve, so we thought that it was a better tradition to take a walk. Then later, when it gets dark, we had herring lunch (late lunch) and a game of cards.

Written by Donald

Sunday, December 26, 2021 at 12:15 GMT+0000

Posted in Carpe Diem, Skov og have

Tagged with

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Må man godt ryge hash, medens man samler senge? Så skal det da gå galt! “One joint took 2 hours…” 🙂 🙂 🙂
  Sorry, couldn’t resist!!!

  AagePK

  Tuesday, December 28, 2021 at 13:40 GMT+0000

  • Det tænkte jeg også på! Tænk hvor meget tid man kunne bruge til sund motion, hvis der ikke var alle de joints.

   Donald

   Tuesday, December 28, 2021 at 13:44 GMT+0000

   • Det er da mærkeligt, at min kommentar havnede her, jeg havde da lagt den ved den relevante tråd, med billedet og engelsk tekst. Mærkelsesbeværdigt!

    AagePK

    Tuesday, December 28, 2021 at 18:21 GMT+0000

    • Sådan er det også for voksne. Der er så meget, man ikke kan forstå … :mrgreen: (Tilføjelse: åh jeg bør nok forklare at jeg kom til at tænke på en linie i vores børns barndoms børnesang: Voksne kan også være bange … og der siger han noget i retning af dette meget man ikke kan forstå.)

     Jeg tror at designet af WordPress bevirker, at man somme tider kommer til at klikke på næste entry. Eller også er der nogle fejl (det er der faktisk en gang imellem).

     I begyndelsen var WordPress helt Open Source og gratis, uden reklamer, der var 7-8 mennesker, som brugte deres fritid på at vedligeholde. Men efter at Google blev store, meget store, med bl.a. Blogspot og blogger.com i 2003, formentlig med støtte fra USA’s efterretningstjenester, så har WordPress også øget commercialiseringen, og jeg gætter på at de har søgt om støtte hos CIA eller andre. (Kender du CIA “Factbook”? Den er bedre end Facebook).

     Håber det var en god 4. juledag. Min Armenske familie holder jul d.6 Januar. Englænderne synger “On the 12th day of Christmas – my true love sent to me” … .

     Donald

     Tuesday, December 28, 2021 at 18:51 GMT+0000

     • Den engelske kender jeg godt: Bill Barclay har den sjette juledag:” Six Carlsberg Special, 5 Happy Days, 4 Babycham, 3 Black’n Tan, 2 London Gin, a Heavy and a half pint!” Herefter har han svært ved at snakke/synge rent. På youtube. 🙂

      AagePK

      Tuesday, December 28, 2021 at 21:28 GMT+0000

      • Ja Yule tide er jo altså den tid på året, hvor man kan drikke sig fra sans og samling, uden at det gør ret meget — hvis man altså bor på en gård og ikke skal ud at køre, og der er mad nok til man bliver ædru 🙂

       Donald

       Tuesday, December 28, 2021 at 22:59 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: