Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Ishuset med borde og bænke

En sidebemærkning til billedtexterne:

Den dame, der havde fået forpagtningen af ishuset ved Heatherhill, som om Sommeren har rimeligt mange gæster (eller havde, måske er det ikke så meget mere?) hun og hendes forgænger fik ikke lov til at have borde og stole i det fri, så gæsterne kunne sidde og nyde øl og vand og en kop kaffe til den medbragte med – eller, nuomdage, til fast-food.

I 2011 husker jeg at der i August måned var musik og glade dage ved Heatherhille ishus. Det måtte der altså ikke være.

Men her, Tisvildeleje Hegns Strandparkering, må der åbenbart gerne være borde og bænke – og om sommeren det glade liv med musik (Musik i Lejet, en kommerciel festival ting, som dog støtter andre lokale ting.)

Gad vide om det er fordi Naturstyrelsen ejer området (Heatherhill er kommunalt).

Advertisement

Written by Donald

Monday, November 1, 2021 at 10:21 GMT+0000

Posted in Park

Tagged with

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Din restitution har udvirket mange gode småbidder af informationer omkring dit daglige område. Regnskabets time nærmer sig for den trinde ejendomsmægler med det vinterlige efternavn og magtbase i det lokale Ny Gribskov. Det har jo i mange år (att. Helsinge, Græsted-Gilleleje) været Venstre-land, men nye tider er indtruffet og mon ikke også Nye Borgerlige vil vinde frem i din kommune d. 16. nov. 2021. Jeg tror det!

  Erik Hulegaard

  Monday, November 1, 2021 at 10:30 GMT+0000

  • Nye Borgerlige? Det tror jeg ikke. Men undrer mig over at du har fundet den vinkel frem? Hvordan kan nu det være? Jeg tror egentlig at Venstre holder pladserne nok til et flertal, men måske tvinges til at samarbejde med fx. Nye Borgerlige eller … lokal-gruppen, Lokal-listen, som går ind for alting.

   Donald

   Monday, November 1, 2021 at 11:12 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: