Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Sidste morgen i det fremmede …

Billederne fra flyet udover det Spanske landskab kunne egentlig godt få lov at stå for sig selv i et indlæg om moderne administration af natur-ressourcer, herunder vand. Men jeg ved ikke nok om det, jeg kan blot se, at der var dæmmet op en hel del steder og gætter at dette var det vand, som der var så rigeligt af på Pensionist-kysten. På nogle af reservoirerne (især på billederne fra udturen) så man en hvid kant rundt om søerne, som viste at vandet er sunket – i tørkeperioden bruges der mere vand end der kommer til.

Ellers håber jeg billederne taler for sig selv.

Den havde stået i bryggerset, min gamle flotte hibiscus – og hilste velkommen hjem med en kæmpestor blomst. Iøvrigt trænger den til gødning (som den så fik).

Written by Donald

Monday, October 11, 2021 at 8:57 GMT+0000

Posted in Ord

Tagged with , ,

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Rigtig fin illustrativ kavalkade af Andalusien-indtryk. Meget godt noteres, dog også det stadig påbudte mundbind i interiøre omgivelser. Det formodes, at Ryanair var okay?

  Erik Hulegaard

  Monday, October 11, 2021 at 9:09 GMT+0000

  • Tak for venlig kommentar! Jeg ville så gerne have taget flere billeder, men synes jeg har fået et par af højdepunkterne med, trods alt. Det var fx. fascinerende at se grønne fugle, men de var svære at fotografere; ligeså er det begrænset, hvad man kan tillade sig at fotografere, når man er på bytur sammen med en anden. Fx ønskede jeg billeder af: Den store domkirke og restauranterne lige udenfor viser den praktiske religion, hvor der ikke er langt fra kirke til kro.

   Vi fandt H.C.Andersen statuen på gågaden og dér sad en dansk pige fra Åarhus, og hun var vist glad for at snakke med os gamle starutter.

   Mest mangler jeg at finde nogle af de mindre-bemidlede mennesker, for Costa del Sol er vitterlig bare rige pensionister.

   Min vært fortalte at under nedlukningen var økonomien gået lidt i stå, fordi indrejse og udrejse var for dyrt og besværligt, så der havde ikke været så mange til at lægge penge.

   De mange mennesker, som arbejdede i restauranter og barer, isboder og tøjbutikker, hvor boede de? Hvordan så deres fritid ud?

   Donald

   Monday, October 11, 2021 at 11:52 GMT+0000

 2. Gode bilder fra Andalusia.
  Klem på deg ❤

  Annemor Schønhaug

  Monday, October 11, 2021 at 10:24 GMT+0000

  • Tak Annemor! Ja jeg prøver at tage billeder, der fortæller historien – og som hjælper med at mindes de gode stunder! Klem på deg ❤ 🙂

   Donald

   Monday, October 11, 2021 at 11:53 GMT+0000

 3. Du har været rigtig god til at køre ud og se noget, selv om du (tilsyneladende) ikke har haft selskab. Det dur selvfølgelig heller ikke at tage så langt bare for at sidde og glo på de samme fire vægge 😎
  Gid dog resten af Europa OG luftfarten snart ville se at få smidt de forbaskede mundbind!

  Ellen

  Monday, October 11, 2021 at 11:04 GMT+0000

  • Ja – mundbindene var virkelig groet fast dernede, jeg blev et par gange mindet om at “hov ikke gå ind i denne butik uden mundbind!”

   Og de stakkels tjenere og servitricer havde det på hele tiden.

   Jeg synes, at det var dejligt at gå ture og jeg behøvede ikke at gå så langt for at opleve noget. Jeg ville ikke låne bilen mere end én gang for ikke at trække for store vexler på værtsparret. Sjovt nok havde værtinden udtrykt sin bekymring ved udlånet overfor manden, men min gamle kammerat nærede ingen betænkeligheder ved at lade mig køre en tur! God ven!

   Donald

   Monday, October 11, 2021 at 11:56 GMT+0000

 4. Sikke en masse spændende du har oplevet!
  Det er dejligt at kunne se på billederne, når du får lyst til at genopleve din tur.
  Hvor var det godt, at din hibiscus har klaret sig, mens du var væk.

  Madame

  Monday, October 11, 2021 at 14:58 GMT+0000

  • Den hibiscus er så flot. Den var skåret helt ned i foråret, men efter en “hvileperiode” kom den igang igen. Det er en fantastisk livskraftig plante.

   Donald

   Monday, October 11, 2021 at 16:05 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: