Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Brok – med illustration fra for 3 år siden

Sådan så marken her overfor ud for 3 år siden, da jeg endelig var kommet hjem fra hospitalet og kunne fortsætte med ambulant behandling (som klarede sygdommen, det meste af den !!!)

Er landbruget en rest nationalromantik, hørte jeg kl.10 i radioen og var ved at ryge op i loftet!

Så var der heldigvis en repræsentant fra Bæredygtigt Landbrug, ved navn Hans Aagestrup, som måtte forklare at der er mange sidegevinster ved at have landbrug – og at det ikke kun er fordi man kan få støtte, at det kører! – at der er mange, mange regler, som skal følges, for at planteavleren kan få den støtte, som er emnet for politiske overvejelser lige nu. De andre aspekter kom også frem: Der er mange typer virksomheder, som lever i “symbiose” med landbruget.

Det var så godt at han fik ordet. Han var rolig og klar, og den utroligt naivt-uvidende antagonistiske Lars Trier Mogensen fik venlige forklaringer.

Written by Donald

Monday, September 27, 2021 at 14:09 GMT+0000

Posted in Brok, Mark

Tagged with , ,

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. “antagonistiske Lars Trier Mogensen” 😉 – samme journalist udtrykker med sin påklædning, sin ponyhale og sin artikulerede stil det absolut anti-borgerlige. Han er ærke-socialdemokrat eller måske rykket mere til venstre med årene. Han kan opleves/nydes ofte i TV2-News-programmet Besserwisserne, der udfylder sendefladen hver fredag eftermiddag, hvor frimureriet af kloge-åger dels kommenterer, dels bekræfter hinandens og egnes analytiske begavelser….uden et nanosekund af tvivl.

  Netop i denne “bæredygtige tidsalder” står den mere eller mindre synlige kamp med landbruget om en fremtidig decimering i respekt for den grønne omstilling. I samme anledning er det ikke til samme erhvervs fordel, at regeringen ikke just har landbruget øverst på listen over sit vælgersegment.

  Erik Hulegaard

  Monday, September 27, 2021 at 22:03 GMT+0000

  • Som du dog kan udtrykke det.

   Journalister på sådanne poster vælges (af hvem fristes man til at spørge) ud fra hvor mange lyttere de kan tromme sammen. Og måske er den fremmedhed overfor landbrug i alle dets former undtagen den “nationalromantisk-økologiske” stråtækte idylliske.

   (tak for inspiration til at bruge nationalromantisk om økologi, Mogensen!)

   Donald

   Tuesday, September 28, 2021 at 4:24 GMT+0000

 2. Ud over føde til verdens hastigt voksende befolkningtal giver landbruget heldigvis job til mange af socialdemokratiets vælgere.
  Selv om man var ligeglad med verdens sult og nød og var bevidst uvidende om sultens følgesvend: Krig.
  Hvad ville det mon koste at holde Danmark landbrugs-frit i forhold til vedligehold af de enorme arealer?

  natural2222

  Tuesday, September 28, 2021 at 4:22 GMT+0000

  • Selvfølgelig, – der er brug for modstemmer til den stenaldertro på at landbrug ikke er nødvendigt.

   Donald

   Tuesday, September 28, 2021 at 4:25 GMT+0000

 3. Det gode ved sådanne for os provokerende bemærkninger er, at man får formuleret sine egne holdninger til emnet, men der skal nok være en del, der tager hans udgydelser for pålydende.

  Ellen

  Tuesday, September 28, 2021 at 7:49 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: