Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Æble-samvittighed

Jeg morer mig med at finde på mærkelige overskrifter. Nogle af dem gør søgning på Google nemt, andre er kun for at tilfredsstille mit ønske om ikke at genbruge overskrifter, og atter andre er for at ramme en problemstilling, så det ikke kan misforståes.

Æble-samvittighed: Der er så mange fine æbler på mine 3 æbletræer, og min samvittighed var sort over at lade dem hænge. De nedfaldne skal rives sammen.

Men når jeg så ser at fuglene faktisk har taget fat på den hængende mad, de dejlige æbler, så bliver man jo lidt glad.

Så har man god æble-samvittighed.

Written by Donald

Monday, September 20, 2021 at 10:41 GMT+0000

Posted in Skov og have

Tagged with

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Din beskrivelse i 2. afsnit rammer “kernen” for mange haveejere 😉

  Erik Hulegaard

  Monday, September 20, 2021 at 10:47 GMT+0000

 2. Jeg har lige set, at Deborah ikke lever mere – hvor er det dog trist! Jeg så en dødsannonce i Politiken, men troede ikke, det kunne være hende. Men nu læste jeg kommentarerne på hendes sidste blogindlæg, hvor hun havde fået corona.
  Jeg mindes vores blogtræf med Deborah på Frilandsmuseet.

  Madame

  Wednesday, September 22, 2021 at 6:04 GMT+0000

  • Ja undskyld jeg ville have sendt en mail til dig.
   Det var en FB forbindelse (Susanne Drews i Horsens) som gjorde mig opmærksom på dødsfaldet, og de egentlige omstændigheder er sørgelige. Vi vidste jo godt at Deborah var temmelig svækket i en eller anden forstand, og hun ville ikke vaccineres ud fra mottoet “det er jo bare en influenza!”, men det ved vi andre jo at det ikke “bare” er, det er en sygdom. der ligesom “Den Spanske Syge” kan slå millioner ud af livet fordi den angriber alle celler, når den først er kommet igang. Men hun blev syg og døde i løbet af 9 dage, fik jeg at vide.

   Jeg ved ikke rigtig om jeg skal lade denne kommentar stå, af en eller anden grund gjorde Susanne Drews jo oplysningerne private, men mit skøn er at det kan være af almen interesse.

   Donald

   Wednesday, September 22, 2021 at 9:43 GMT+0000

   • Hvor er det dog trist, at Deborah var en af vaccinefornægterne. Der er mange af dem, der er døde af corona.
    Det minder mig om en serie på DR2: Konspiratonsfolket har ordet, som sendes i øjeblikket. Har du set den? Fire afsnit ligger klar til at se.
    Doborah var ven med adskillige af vores tidligere blogvenner på Facebook, så jeg synes, det giver mening at lade kommentarerne stå, hvis de kigger ind til dig her på din blog. Der er ikke nogen af hendes familie, der har skrevet på Facebook, at hun ikke lever mere.

    Madame

    Wednesday, September 22, 2021 at 10:15 GMT+0000

    • Nej jeg har ikke set “Konspirationsfolket har ordet” – det lyder ikke rart.
     Jeg skal se om man kan varsko FB-admin om et dødsfald. Jeg var i forbindelse med Irene Lundgaard i Irland, Twishart’s søster, som døde pludseligt af cancer, og hendes ting stod der stadig i lang tid.

     Donald

     Wednesday, September 22, 2021 at 14:33 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: