Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Læg ikke en sten i hænderne på en kriminel

leave a comment »

Selv om Politiken ikke nævnte det, så var Danske DR dog klar over, at det var en top-nyhed, ikke på grund af overraskelsesmoment, men fordi vi nu endnu en gang har fået bekræftet at en despot vitterlig kan være den, der er årsag til en krig med så mange tab af menneskeliv at det er ufatteligt for en lille almindelig fredelig borger.

Rachel Maddow på MSNBC omtalte i forgårs en ny bog af Woodward (Watergate-journalist) som fortæller at Kinas Li var bekymret, og General Milley, som vi har hørt om i forbindelse med sikring mod nye angreb på de politiske institutioner og bygninger i Washington DC, Milley talte med Kinas Li for at berolige ham, om Kina nu skulle tage forholdsregler mod atom-angreb fra USA 7.Januar, fordi Trump jo derved kunne forlænge sin embedsperiode? Nejnej, han skulle ikke være bekymret, det var bare demokratiet, som var lidt sjusket.

Men det var en facade, Milley stillede op, bagved den var han dybt bekymret og holdt et møde (en “Schlesinger”) hvor han sagde at ingen i Militæret måtte lyde ordrer fra Det Hvide Hus uden at konferere med ham, Milley.

Nu siger Trumpisterne så at det var forrædderisk.

Mens andre citerer Hitlers kriminelle bande: Hvis demokraterne er så dumme at give os nøglerne, så kan vi lige så godt bruge dem.

Måske burde man have indset for længe siden, at en mand, som var i stand til at få 48% af vælgerne i USA ikke kunne sværges ind som leder uden at fremlægge de skatteregnskaber og andre oplysninger, som man allerede efterspurgte i 2016 (før valget).

Written by Donald

Thursday, September 16, 2021 at 7:54 GMT+0000

Posted in Brok

Tagged with

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: