Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Heatherhill sommeraften

I den ene ende af billedet står en fisker – naturelskere, som nyder at se forellerne komme til overfladen for at snappe efter vejret. Eller hvad de nu gør. I den anden ende er der nogen badende, ved badebroen til Strandbjerggaard parken eller hvad det nu hedder, og man kan endda skimte et livredderskur.

Selv med bedre kamera kunne motivet ikke helt lykkes, fordi der er for langt mellem fiskerne og de badende – skulle man “trække dem nærmere hinanden på billedet” skulle man svæve ude over vandet, tror jeg. Men ved at klikke en eller to gange på billedet bliver det lidt større, og så kan jeg lige akkurat se motivet: Fiskeren og badebroen.

Det var da mærkeligt, jeg synes det er svært at navigere rundt i denne editor, flot software, men måske er der noget counter-intuitivt (mod-naturligt, unaturligt) ved at de forskellige valg/menu’er gemmer sig og skal hentes frem.

På den anden side ved jeg at Microsoft Word netop ved at vise alting på én gang kunne forvirre både professionelle og begyndere, – fordi man simpelthen ikke gider læse skærm-elementerne.

Nu skulle det være muligt at kommentere uden at have en WordPress-konto. Jeg kunne i hvert fald selv, og prøver én gang til (nu uden at opgive mail-adresse).

Advertisement

Written by Donald

Monday, June 7, 2021 at 22:21 GMT+0000

Posted in Carpe Diem

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hey!!! I am a spammer from Suderoy and want to abuse your weblog dax2 by posting link to interesting sexy websites.

  Nej det er bare migselv som prøver systemet. Jeg tror jeg har en blogspot konto, men lige nu er det ikke det, der er vigtigt.

  Karlen Jönsson

  Monday, June 7, 2021 at 22:34 GMT+0000

  • Ja Minsæl, du skulle hives ud af spam kassen, og det er sådan set betryggende, at man ikke bare automatisk kan fylde en masse kommentarer med spam.

   Donald

   Tuesday, June 8, 2021 at 7:22 GMT+0000

 2. For mig ser det ud som før inde i kommentarboksen – jeg kan ikke logge ud af min WordPress-konto, og den lægger ikke et link til mig.
  Men det er nogle dejlige billeder, du viser!

  Madames huskeblog

  Tuesday, June 8, 2021 at 4:29 GMT+0000

  • Tak for den kommentar! Jeg prøver at se noget nyt hver gang, hver dag, selv om jeg har gået her på Heatherhill mange gange, så er lyset altid noget andet. Det er jo nok derfor både os, der bor her, og mange fra København kender stedet og kører hertil.

   Donald

   Tuesday, June 8, 2021 at 7:24 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: