Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

WordPress problem – kan ikke skrive indlæg

Desværre må jeg nøjes med en kort besked her:

WordPress-hosting har ændret en del forskellige ting, og af en eller anden grund kan jeg ikke opsætte billeder i et indlæg, så jeg nøjes med at lægge besked om at jeg undersøger sagen senere og vender tilbage, jeg er hverken død eller syg.

Jeg har forsøgt at følge vejledninger i at benytte alternative måder at poste (påuste), men det gav ikke de ønskede resultater.

Der er så mange andre ting, der skal gøres NU.

Jeg overvejer at hoste en blog hjemme, – men det vil i givet fald ikke komme på tale før jeg får en rigtig fast IP-adresse (IP-nummer).

(Nu afsted i haven … kun for tåber.)

(Hvordan er det man siger? Kun en tåbe frygter haven?)

Advertisement

Written by Donald

Friday, June 4, 2021 at 11:32 GMT+0000

Posted in Blogosofi, Ord

Tagged with

9 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Der er ikke “Leave a Reply” felt til indlægget om damskibsfærger på Lillebælt medio 1850-1860. Derfor kommenteres i dette felt.

  Jeg noterer mig den gamle programmørs problemer med WordPress, som han nok skal finde en løsning på med sine systematisk-tænkende evner på sigt.

  Selv har jeg ikke tålmodigheden til den slags og betaler mig fra det! Derimod har jeg gennem livet – især i to perioder haft stor tålmodighed med emnet “færger” som del-hobby. I nutiden er min viden ikke tilstrækkelig opdateret, men jeg kan trække på diverse netsider (og er medlem af DFHS). – Jeg medsender et link, der i nogen grad kan supplere dine ambitioner om at fabrikere et blogindlæg vedrørende Lillebælt (Fredericia-Strib-overfarten).

  http://www.striib.dk/signalposten.htm

  hulegaarddk

  Friday, June 4, 2021 at 13:21 GMT+0000

  • Tusind tak for det link og for kommentar iøvrigt! Ja vi skal nok finde en løsning på bloggistens kvaler!

   Indtil da vil jeg lige gøre opmærksom på at der er en “overskudsbog” fra “Det Grønne Hus”, udgivet 1997 af “Banebøger” forlag i Smørum, hvori der fortælles at man allerede fem år efter den første bane fra København til Roskilde kunne se at det ville være en fordel med et landsdækkende banenet og at dampfærger ville være en betingelse. Bogen beskriver de politiske holdninger og sætter navn på Engelske investorer og ingeniører, som arbejder på projekterne, bl.a. færgerne over Lillebælt! Fantastisk at læse at man allerede 1850’erne havde fastlagt hovedlinierne for det kommende jernbanenet. Det ville være godt med en Jydsk strækning fra … hvor var det nu … Flensborg-Århus. Man var simpelthen ikke klar over den overhængende fare for uro i Holstein og dermed en krig “med den modvillige Bismarck” – som ikke brød sig om at slås mod danskerne og iøvrigt afslog et tilbud fra Chr.iX om at overtage Hele Danmark.

   Jeg gyser lidt, når jeg læser sådan en redegørelse, og tænker “er vi i dag ignorante overfor de mange urolige tendenser, som forekommer i EU og andre dele af verden og hvad kan vi gøre?

   Donald

   Friday, June 4, 2021 at 14:28 GMT+0000

 2. Som Hulegaard kommenterer jeg også her. Når jeg kigger på html-koden ser linket til billedet umiddelbart ok ud, men derfor kan der jo godt være en skråstreg for meget eller lidt. Jeg ved ikke, om du kan tilgå med FTP og tjekke stien.
  Du kunne jo også overveje et webhotel, det behøver ikke være skrækkelig dyrt.

  Eric

  Friday, June 4, 2021 at 13:54 GMT+0000

  • Tilføjelse:// Når man bruger WordPress free service kan man ikke se og rette direkte i HTML.//end-tilf.

   Åhja – jeg har selvfølgelig tænkt på at leje et webhotel, men det er en vane — fra arbejde 1984-2009 — at købe hardware og få tingene til at køre.

   Men jeg kan godt lide at du minder mig om WebHotel muligheden, det kunne jeg godt tænke mig at prøve en overgang.

   Spørgsmålet er, om jeg kan få anlagt en fiberforbindelse her for et mindre beløb.

   Donald

   Friday, June 4, 2021 at 14:31 GMT+0000

 3. Kun en tåbe frygter IKKE haven. Se djermans fear se garden-parti: Welsh garden, se very cold stream garden, se røial scåttish garden, se airish garden, se grænadier guarden. Wai se fier? Ju hæv to kaunt se nåmbers of knöpfe, buttons, to find aut, wåt garden ju ar befor: se cold stream garden has pærs, se grænadiers have single buttons, and søu ån. Bat bifår ju finished caonting, theij shuut ju dead!
  Desforuden udtaler vi her i hytten host og post som høust og pøust. Som i “And the wulf høusted and pøusted, søu the piglets hause wås bløun aweij.” 🙂

  AagePK

  Friday, June 4, 2021 at 14:22 GMT+0000

  • Hvorfor kan man stadig kommentere i gamle tråde, men ikke de nye? Mærkelsesbeværdigt!

   AagePK

   Monday, June 7, 2021 at 4:52 GMT+0000

   • Jeg har ikke fattet det endnu, – altså med andre ord, der er noget rivende galt og jeg ved ikke hvorfor, ved ikke om det er permanent eller hvad.

    Dog kan jeg sige så meget at de sidste to (som man ikke kan kommentere på) er skrevet med et program (qtm) som uploader text til dax2 wordpress, og derefter bliver de så tilgængelige – men uden mulighed for at kommentere.

    Jeg kan ikke skrive indlæg på WordPress med de to browsere, jeg p.t. bruger og har endnu ikke undersøgt, om det vil blive bedre ved at skifte til en anden browser. Der er simpelthen andre ting, som var vigtigere her – både hav, have (motion/vedligehold) og familie, (levende kontakter) og så måtte Dax2 vente lidt.

    Donald

    Monday, June 7, 2021 at 10:23 GMT+0000

 4. Der er noget galt med WordPress – og det er ikke kun hos dig, men også hos Ellen, Farmer og flere andre. Dog ikke hos dem med eget domæne. 
  Den boks, man skal kommentere i, er hos mig vanvittig smal, og jeg må kopiere og  lægge ind.  Og jeg har ikke muligheden for at skrive min URL, mailadresse og bloggens navn.

  Madames huskeblog

  Friday, June 4, 2021 at 15:31 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: