Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Og nu til noget helt andet

Det er svært at forestille sig at nogen skulle være interesseret i mit liv, men måske en betragtning over hvor godt regnvejret kan være kan trøste nogen, der ikke kom ud på tur igår.

Efter 2 dages maximum aktivitet, Fredag Hospital, Ørstedspark, Grønttorv, Botanisk, Ørestad gl.ven og endnu en spadseretur, Lørdag fødselsdagsfrokost med den lækreste mad, og hyggelig vågenhed, haha, rundt om Søerne — derefter var Søndagens regnvejr en glimrende anledning til at slappe af.

Og så kom der alligevel sol henad Søndag aften. Jeg kørte til stranden og benyttede lejligheden til at tanke på Servicehjørnet til 10.97/Liter (wow!). Der var mistænkeligt tomt, både på Tisvilde Hegn Strandparkering og ved byens små restauranter og TakeAway.

Det, der gør mig mest ked af mobilkameraet, er de vanskeligheder der er med at fotografere blomster og blomstrende træer. Jeg har valgt et billede (eller to) som nogenlunde fanger det flor, som gør æbleblomst-sæsonen til baggrund for billeder, der illustrerer lykke (fx. Krøyers Berømte Kone med blomstrende træ ved siden af, Brødrene Løvehjertes opvågnen til et nyt liv, en ny drøm … eller hvad var det egentlig Astrid Lindgren fortalte om i den historie?)

Det er klart at den sarkastiske titel er et ekko fra dengang man som mikrofon-arbejder afannoncerede en udsendelse og skulle lave en overgang til noget helt andet.

Written by Donald

Monday, May 24, 2021 at 12:50 GMT+0000

Posted in Foto

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det er meget smukke billeder du har taget – hvor har du oplevet meget i de sidste dage! Æbletræet er bare fantastisk.
  Jeg kender også det med, at en regnvejrsdag kan være en kærkommen anledning til at slappe helt af.

  huskebloggen

  Monday, May 24, 2021 at 15:13 GMT+0000

  • Regnvejr er ikke det værste, man har! Da jeg opdagede, hvor stor en mangelvare vand kan være i Mellemøsten (den eneste gang jeg var der, er for 56 år siden) kunne jeg pludselig forstå at krige kan opstå over arealer som Danmark med både vand og frugtbar jord.

   Jeg tænker også ofte på at hvis vi ikke dræner, så ender det meste af Danmark med at forsumpe.

   Donald

   Wednesday, May 26, 2021 at 12:17 GMT+0000

 2. Æbletræerne har de smukkeste af alle smukke frugttræsblomster. Det er lige nu, man rigtig kan se, hvor mange æbletræer der findes rundtomkring i hegn ved veje og marker. Det ses ikke lige så tydeligt, når der engang kommer æbler på.

  Ellen

  Tuesday, May 25, 2021 at 8:32 GMT+0000

  • De er simpelthen så skønne, når de blomstrer. Hvidt og lyst flor, som bebuder forårsvarme.

   Donald

   Wednesday, May 26, 2021 at 12:19 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: