Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Hvad hjælper det at købe bøjler, hvis man ikke har skab

Skal jeg købe et par bøjler til de nye skjorter?

Neeeej!!! !!! !!!

Jeg skal selvfølgelig kassere de gamle. Man kan alligevel kun gå med én skjorte ad gangen.

Som vores musikhistorieprofessor sagde: Man kan jo ikke spise mere rugbrød selv om man tjener flere penge.

Han sad nu ganske godt i det.

Advertisement

Written by Donald

Monday, May 17, 2021 at 19:30 GMT+0000

Posted in Brok

Tagged with

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nei, man kan ikke bruk mer enn en av gangen 🙂
  Klem på deg ❤

  Annemor Schønhaug

  Monday, May 17, 2021 at 19:57 GMT+0000

  • Klem også på deg! Jeg må høre hvordan det går i det nye hjem! ❤ 🙂

   Donald

   Monday, May 17, 2021 at 21:26 GMT+0000

 2. Nu er det jo ikke så moderne med skab: nu hedder det walk-in-closet, ikke at forveksle med kloset for wc. Men unge mennesker virker også glade for et stativ med en bøjlestang på 4 skråtstillede ben, i form som et telt.
  Jo flere skjorter man har, jo længere kan man spare på de nyeste, ved at bruge de gamle i haven, ikke sandt?

  AagePK

  Monday, May 17, 2021 at 20:03 GMT+0000

  • Jeg har skam også tænkt på at bygge til, men det rækker mine 100kkr ikke rigtig til. Til gengæld kan jeg billigt rydde op og reducere. Jeg har mindst 10 skjorter til havebrug og endnu flere, som jeg pt. ikke kan passe, fordi min salat-kur ikke rigtigt virker.

   Donald

   Monday, May 17, 2021 at 21:28 GMT+0000

   • Spiser man samme føde som køer, kommer man til at ligne dem: du er, hvad du spiser.
    Eller sagt på en anden måde:” Din mad skal være din medicin, din medicin skal være din mad!” Ikke kun på tungen, men rundt om i kroppen, endda i hjertet har man receptorer, der hele tiden tjekker, om de nødvendige næringsstoffer er tilstede i fornøden mængde. Ellers udløses sult-signaler. Spiser man plantebaseret føde med lavt glykæmisk indeks, såsom fuldkornsrugbrød eller gule ærter, og samtidigt en varieret kost med lidt animalsk protein, ligger ens blodsukkerværdier konstant, og man fylder sig ikke overdrevet med mad. Så spiser man mindre, og snart passer skjorten, og bukserne. Det er Liebigs kar fra Minimumsloven om igen: din sult er afhængigt af det næringsstof, som der relativt er mindst af i din kost. Sålænge du ikke får opfyldt dit behov, er du sulten, og bliver ved med at spise.
    Har du forøvrigt været på Bruun-Rasmussens side fornyligt? Udover nogle særdeles smukke Paul Fischer-malerier er der også gode sol-billeder, af selveste Le peintre du soleil: det var det hædersnavn, Leon Bazalgette gav Valdemar Schønheyder Møller ved hans retrospective udstilling i Palais de Beaux-Arts i Liege i 1908.

    AagePK

    Tuesday, May 18, 2021 at 14:51 GMT+0000

    • Min salatkur er nu ganske udmærket alsidig, sådan som du nævner; salat er grønne blade med alt muligt andet i, fra grøntsager over rosiner og hårdkogte æg til mørbradbøffer eller hønsekødsterninger; men dog er det først og fremmest tomat, løg, rød peber, agurk, spidskål, revne gulerødder med rosiner og dressing af limesaft+olie, og du rammer plet når du siger at med en alsidig kost er man mindre sulten.

     Jeg er ikke kostfornægter (haha) men heller ikke grovæder, og jeg har været klar over sultsignalernes betydning siden jeg var ung; de udløses ikke kun af sensorer i hjerte, nyrer og hjerne, men også af sociale faktorer og af angst (og omvendt, sult udløser angst).

     Jeg er ikke spor ked af at spise alene (en gang imellem) for så er der ikke nogen konkurrence om maden. Min familie har aldrig sultet, så det er faktisk underligt at jeg har den reflex. Engang vi kun havde gulerødder i huset var min mor på besøg og var forskrækket over at der ikke var noget, jeg havde glemt at købe ind og dengang var der helt lukket efter 1730! Sikkenoget, men det generede mig egentlig ikke, for jeg vidste at vi havde det meget godt og der var ingen konkurrence. Iøvrigt smager kogte gulerødder med jævnet gulerodsvand som sauce meget godt (:mrgreen:)

     I dag ville jeg have banket på hos naboen og lånt noget rugbrød og kartofler.

     Min Paul Fischer kalender fra 2018 hænger stadig i køkkenet og bliver bladret hver måned. Man kan jo håbe at datoerne passer igen en gang … Jeg vil kigge Bruun-Rasmussen!

     Donald

     Tuesday, May 18, 2021 at 15:16 GMT+0000

     • PS: min farmakonom-hustru fortæller, at hvis man har skab, skal man smøres ind i 5% Permethrin-creme ad 2 gange. 🙂

      AagePK

      Wednesday, May 19, 2021 at 5:31 GMT+0000

 3. Du kan jo også lægge dine skjorter omhyggeligt sammen og opbevare dem i bunker.  Jeg er glad for renseribøjler – du ved dem, der er lavet i metal, og intet fylder.

  Madame

  Tuesday, May 18, 2021 at 5:47 GMT+0000

  • Disse renseri-bøjler er jeg også glad for, jeg har gemt dem og bruger dem flittigt. De sammenfoldede skjorter og andre tøjgenstande fylder skabe og to kasser. Der må sættes en grænse, simpelthen, selv om der er gamle tøjgenstande, som man har en særlig glæde over og håber at kunne bruge igen.

   Donald

   Tuesday, May 18, 2021 at 10:16 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: