Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Gråvejr skal bekæmpes

Den dag var der faktisk solskin en halv time. På grund af arbejde (!) (næsten frivilligt) nåede jeg ikke udenfor før det blev gråvejr igen.

Så må man jo huske, at “ovenover alting stråler moder sol”.

gas station car wash queue

Så kedeligt er mit liv nu …

Written by Donald

Thursday, March 25, 2021 at 23:12 GMT+0000

Posted in Carpe Diem

Tagged with , , ,

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jeg håber, du var ude at gå tur i det smukke solskin i går, hvor det blev hele 12 grader. Det er jo sjovere at går ture, når solen skinner 🙂

  Madame

  Friday, March 26, 2021 at 6:48 GMT+0000

  • Jeg var ude i går, men gik kort og langsomt, mit højre ben har gjort knuder. Og også nu skinner solen, så jeg må se, hvad jeg kan overkomme uden at gøre det værre. Uden moderat bevægelse af leddene bliver alting bare værre. Måske skyldes det urinsyreophobning; jeg skal have spurgt min læge.

   Donald

   Friday, March 26, 2021 at 11:48 GMT+0000

   • Meget passende: min humørkalender, fra Kræftens Bekæmpelse: Børnelogik, havde i går følgende, fra 3-årige Ali:” Appelsinhud? Mormor, har du juice i benene?”

    AagePK

    Friday, March 26, 2021 at 13:58 GMT+0000

    • Først troede jeg det var en kommentar til indlægget om Græske superhelte hver med deres egenskab! Barnet forestiller sig at bedstemor kan sprøjte appelsinsaft ud, måske skal hun bare klemme benene sammen?

     En uovervindelig super-helte egenskab, hvis den kombineres med at appelsinsaften får de drikkende til at falde i søvn.

     Ih!

     Donald

     Friday, March 26, 2021 at 18:09 GMT+0000

     • Naej, det var mere parallel til din urinsyreophobning. 🙂
      Har du forøvrigt hørt om det franske firma Qarnot? Vi skrev for nyligt om varmeproblemet ved computere i større mængder: Qarnot opstiller servere i private lejligheder, der leverer varme til beboerne, mens banken kører sine programmer. Det er blevet noget af en forretningsmodel: banken skal af med varmen, beboerne får varmet lejligheden meget billigt.

      AagePK

      Friday, March 26, 2021 at 22:02 GMT+0000

      • Det var da en glimrende idé! Jeg har nydt at min workstation blæser lidt varm luft ud under bordbenene, men særlig kønt er mit lille kontor nu ikke.

       Donald

       Saturday, March 27, 2021 at 8:59 GMT+0000

       • Jeg fandt her til morgen en video på youtube: Qarnot Cryptocurrency Heater, det er åbenbart den mest voksende industri at udnytte varmen fra cpu’er. Flere ejendomme opvarmes gratis, bare man stiller en væg til rådighed.
        Samtidig er computere også de mest energikrævende, og dermed CO2-udviklende, apparater. iflg tysk wikipedia forbrugte alene de tyske datacentre 14 MIA kWt! i 2018. Og mere til køling end til driften.
        Det tyske datacenter-insider.de har flere artikler herom, også om et solcelle-beklædt datacenter, i pyramideform, der udnytter de indre luftstrømme til at drive små vindmøller: faldvinde i bygningen kommer op på 20 m/sek! Det fik arkitekterne, Prior1 GMBH så en pris for.
        Herhjemme bygger vi så datacentrene ude på heden, og har bagefter svært ved at forklare, hvorfor det går så trægt med at genbruge varmen…

        AagePK

        Saturday, March 27, 2021 at 9:51 GMT+0000

        • Wot? Det er dog det mest fremragende udslag af menneskelig opfindsomhed og lyst til at forbedre samfunds-logistikken!

         Donald

         Saturday, March 27, 2021 at 10:52 GMT+0000


Comments are closed.