Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Vedligehold, slid og slæb, fornøjelsen når man er to

Denneher Dax2 er ved at udvikle sig til en ventil for oplevelser og tankegods. Charlotte taler om at man skal have nogen at læsse af til. Ikke på.

Og dette indlæg er ikke en længere redegørelse for mit liv og min livsledsager, selv om jeg nok snart forsøger at skrive om det i en form, som kan tåle “blogformatet”.

Men nu har jeg næsten boet halvdelen af mit liv i Vejby. Og så er det klart, at hvidevarerne bliver slidt op, heldigvis før jeg bliver slidt op.

At flytte et udbrændt komfur og have lidt ondt i ryggen samtidig er en kunst, som jeg lærte for 34 år siden — men dengang var det jo for at få det ind, og der var emballage, som var nemmere at få til at glide henover tærskel og gulv.

Man “suger” det ud, vipper på et hjørne, drejer lidt og skifter hjørne, lidt som man går når man er stiv i ryg og hofter! haha.

Men Malte kom forbi og hjalp mig med resten! Tak til ham!

Advertisement

Written by Donald

Monday, March 15, 2021 at 23:54 GMT+0000

Posted in Liv

Tagged with

5 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hibiscus kan nydes og beundres med sin træagtige natur, men den menneskelige styrke er anderledes og mere operationel, især når stamtræets yngste kan bidrage med ungdommens kraft.

  Nævnte Charlotte har ret, helt ret! Mænd er ikke gode til det …som kvinder. 😉

  hulegaarddk

  Tuesday, March 16, 2021 at 12:28 GMT+0000

 2. Tillykke med dit nye komfur – jeg er sikker på, at du vil kunne lide det nye og snart vil synes det var et held, at det gamle ikke kunne mere. 34 år er godt nok også en lang levealder for et komfur!

  Ellen

  Tuesday, March 16, 2021 at 16:18 GMT+0000

  • Joeh, måske vænner jeg mig til det, men det føles unaturligt, som om man prøver at lave mad på en mobiltelefon.

   Et brændekomfur som jeg oplevede i Småland en gang ville sikkert være mere besværligt … men mere naturligt på en eller anden måde.

   Donald

   Tuesday, March 16, 2021 at 19:06 GMT+0000

 3. Ja, tillykke med dit nye komfur, Donald – det var da utroligt, at det gamle har fungeret så længe.

  Madame

  Tuesday, March 16, 2021 at 17:24 GMT+0000

  • Jeg holdt så meget af det komfur. Det var nemt at gøre rent. Det er egentlig mere fantastisk, at opvaskemaskinen holdt i 24 år!!! Det var en rar hvidevare-forretningsejer i Hillerød, som sagde at det var den de brugte i institutioner, så den burde jeg købe. Jeg er et let offer for sælgere (haha) men nogle gange er det faktisk gode råd man får.

   Donald

   Tuesday, March 16, 2021 at 19:10 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: