Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Spredte indtryk tirsdag aften

Min opvaskemaskine opgav ævred efter 24 års arbejde; pumperne virkede nu meget godt, heldigvis, men enten er det varmelegemet eller også er det styringsmekanismen, som er blevet træt. Computer-teknik afskrev vi på 3 år de år jeg arbejdede med moderne teknik (gamle EDB maskiner skulle holde længere, helst 10-12 år.) Så det er egentlig ikke underligt, hvis styrings-elektronikken i den gamle Bosch opvaskemaskine er blevet lidt “korrumperet” og har givet op.

Men det gør ondt, af en eller anden grund. Jeg husker min mor, som med en smerte, hun sjældent åbenbarede direkte overfor mig, klagede over at det sværeste var at alle veninderne døde. Det var svært at skaffe sig nye veninder.

Det var heldigvis nemmere at skaffe en ny opvaskemaskine, selv om det ikke gik glat. Den lokale havde ikke den Bosch, jeg ville have, men sagde at til den pris, jeg havde fået (på nettet) var det bare om at slå til. Det var meget “ussel-visk” tænkte jeg og købte komfur-rensemiddel.

El Gigante i Hillerød havde ikke maskinen stående, så jeg kunne ikke se den. Den kunne kun bestilles pr. Web, og der var 22 dages leveringstid. Det endte endda med at blive 4 uger!

Så nu vasker jeg op i hånden indtil 8. April.

Når jeg er i Hillerød, tager jeg ofte en runde i Føtex, og her fandt jeg jeans til 200 kr. i min størrelse. Det var da et fund. Jeg købte ikke citrontræet, som de havde sat til salg for 200 kr. Det pyntede så meget, så jeg lod det stå …

Det var egentlig for at kunne spille på hospice, at jeg lod mig Corona-teste, men jeg har haft så ondt i ryggen, så jeg ikke orkede at taget til Arresødal. — Men al mulighed for at spille for andre bør udnyttes.

Written by Donald

Saturday, March 13, 2021 at 11:26 GMT+0000

Posted in Brok, Carpe Diem, Foto

Tagged with ,

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Virkelig imponerende holdbarhed for den nu pensionerede opvaskemaskine. Den lader sig mere eller mindre nemt udskifte; ganske anderledes er det med langvarige relationer (venner eller veninder eller nære slægtninge).

  Selv har jeg haft glæden ved, at gamle skolekammerater har kontaktet mig (via Facebook og Linkedin) i de to seneste årtier og vores fortidige gode fælles personkemi nu kan boble uhindret igen.

  Men, menne, men med vores antal årringe kan din moders reaktion absolut forstås. Dit lejlighedsvise og prisværdige musikalske engagement på det smukke Arresødal kan helt sikkert genoptages med fornyet styrke i takt med din stadig forbedrede kondition og ikke mindst Coronaens forventede nedskalering henover de kommende måneder.

  hulegaarddk

  Saturday, March 13, 2021 at 11:49 GMT+0000

  • Ja til at mine musikbidrag til Arresødal kan genoptages, det må ske snart, jeg kan sagtens tåle at få en vatpind i næsen! Det kilder, men siden barndommen har jeg vænnet mig til den slags.

   Det glæder mig at jeres skolehold har fundet hinanden. Er der noget med at vores baggrund som Frederiksberg Borgere måske er mere begunstiget og vi har flere gode end dårlige minder?

   Denne kommentar minder mig om at jeg har to gamle skolekammerater, som jeg vil skrive til!

   Donald

   Saturday, March 13, 2021 at 12:02 GMT+0000


Comments are closed.