Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Aftentur efter solnedgang, bedre end ingenting

Landscape path

Selv om det blev sent, efter solnedgang onsdag, så tog jeg på en lille tur. Blæsevejr og 2°C

Dagtimerne gik med at samle op på Grundejerforeningsregnskab. Vi har fællesarealer, så man er tinglyst pligtig at være medlem, men der er ingen, der er pligtig i at være formand, administrator og kasserer! Og der mangler altså nogen.

Hidtil har jeg ikke kunnet finde ud af at få en anden til at overtage jobbet, som især har lidt under at jeg ikke havde overskud til at gennemlæse 100 sider om ejendom på tvangsauktion og besvare lange skemaer fra ejendomsmæglere — men nu samler jeg op. Det skal nok gå.

Og jeg vægter både helbred og “sjove ting” højere end regnskabet! Det er godt nok den omvendte verden fra da man var i arbejde. Men lægerne sagde det og sygeplejerskerne gentog det, “lav noget, der er sjovt! Det gælder om at blive rask!”

Hvis jeg var død, havde Grundejerne jo ikke haft nogen glæde af mig.

Jeg kan stadig ikke forstå, hvorfor jeg har mere ondt om morgenen (får ondt i ryggen af at sove.) Men jeg har heller ikke fået udpakket og samlet min nye seng.

Min nyeste idé er at spørge min nabo, som er entreprenør, om hvem der laver hans regnskaber, for de må jo også kunne lave grundejerforeningens arbejde.

Written by Donald

Thursday, March 11, 2021 at 12:00 GMT+0000

Posted in Carpe Diem

Tagged with , ,

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sikke nogle dejlige billeder fra din aftentur! Ja, det er bestemt vigtigere, at du tænker på helbred og “sjove ting” end regnskabet! Jeg håber, du kan få din nabo til at overtage grundejerforeningens arbejde. Ellers finder man helt sikkert en ny, hvis du trækker dig ud.

  Madame

  Saturday, March 13, 2021 at 1:59 GMT+0000

  • Åh tak for det, det er næsten for meget. Jeg har endnu ikke orket at se om jeg kan bruge mit gamle kamera til bedre (mere præcise) billeder, men nøjes med at finde motiver, som egner sig til mob.kamera, (zoom højst 2x.) hvor farverne måske er lidt rigere end i virkeligheden, men på en meget pæn måde.

   Donald

   Saturday, March 13, 2021 at 10:56 GMT+0000


Comments are closed.