Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Kunne klare 5-6 km uden problemer, men

Jeg kunne mærke, at benene gerne ville ud at gå — og at jeg kunne klare lidt mere end sidste uge.

Men de efterfølgende dage fik jeg ondt i ryggen. Det skræmmer mig normalt ikke; hvis jeg hviler lidt, kommer ryggen i orden. Endvidere kan jeg lave vrid og “kiropraktisk manipulations-øvelser”, selv-manipulation, som hjælper meget. Og endelig har lægerne ordineret en smertestillende pille, som gør det lidt nemmere at komme igang.

Men det er alligevel et problem. Min motionstur Mandag (det er onsdag i skrivende stund) bestod i at uddele en skrivelse til et par beboere, gå ned og op ad trappen ved Kaprifolievej og på indkøb, og Tirsdag bestod det i at købe ny opvaskemaskine. (Den gamle stoppede Mandag aften men kunne heldigvis pumpe sig selv tom.)

Jeg ville se produktet (Bosch SMU24AW01S) men hverken Peiter Olsen Lokal Hvidevarer havde noget, og Hillerød’s Elgiganten havde heller ikke; men så havde jeg da forsøgt at se produktet, som jeg endte med at bestille over nettet. Nu skal jeg så bare vente 4 uger …

Written by Donald

Wednesday, March 10, 2021 at 14:03 GMT+0000

Posted in Carpe Diem, Ord

Tagged with ,

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det var flot, at du kunne gå kunne klare 5-6 km uden problemer – men det fik du desværre dagene efter. Hvor er det fint, at det hjælper dig med “kiropraktiske manipulations-øvelser”.
  Vi har travet rundt i Tisvilde Hegn og kom til at tænke på vores hyggelige blogtræf ved den tilsandede landsby med Farmer i 2011.

  Madame

  Wednesday, March 10, 2021 at 14:21 GMT+0000

  • Ja — dengang ved det ene udgravede hus i den tilsandede Torup Landsby, det husker jeg også. Specielt husker jeg at Farmer gjorde opmærksom på hvor små køerne har været, – hvad han kunne se ud fra staldgulvets sten, der viste båsenes størrelse.

   Jeg skal nok komme ud at gå igen. Og vi skal også mødes når den virus er slagen!

   Donald

   Wednesday, March 10, 2021 at 15:15 GMT+0000

 2. Det er sandelig en “rask-melding”, at du kan klare 5-6 km. uden problemer. Og godt, att dine “kiropraktiske manipulations-øvelser” kan afhjælpe den formodede overbelastning af ryggen. – En væsentlig årsag – udover selve den hæmatologiske behandling, forstås – er, at du lever i et sundt område, der kan udnyttes til rekreative fysiske udfoldelser tæt ved åbent hav.

  Derimod er det mindre godt at se Danmarks nationalfugl udsat for “naturens kannibalisering”.

  hulegaarddk

  Wednesday, March 10, 2021 at 14:35 GMT+0000

  • Hvis ikke de små insekter på stranden kunne tømme den for næring, sådan en død svane, så ville mikrober i vandet gøre det. Jeg har ikke forstand på havets mikrober, men husker at vi har fået forklaret at efter mange år er der ikke meget tilbage af døde hvaler og andre døde pattedyr, der af en eller anden grund er røget i havet.

   Ja tak for kommentaren! Jeg er glad for at bo her; så sandt!

   Donald

   Wednesday, March 10, 2021 at 15:17 GMT+0000

 3. Godt å lese at du klarte en såpass lang tur. Men det kommer alltid noe i etterkant, har jeg funnet ut 🙂
  Takk for turen og klem på deg ❤

  Annemor Schønhaug

  Wednesday, March 10, 2021 at 14:40 GMT+0000

  • Der kommer noget, men det kunne være værre. Jeg får det bedre henimod aften. Det er egentlig mærkeligt at jeg får mere ondt om morgenen.

   Donald

   Wednesday, March 10, 2021 at 15:18 GMT+0000

 4. Ja, det er lidt mærkeligt, at du får mere ondt om morgenen. Har du en ordentlig madras? John får sommetider ondt, når han sover andre steder end på sin gode madras, og hans går så også over i løbet af dagen, når han får bevæget sig lidt rundt.
  Men dejligt, at du nu kan gå lidt længere ture – tillykke med det 🙂

  Ellen

  Wednesday, March 10, 2021 at 15:46 GMT+0000

  • Jeg har købt og fået leveret en ny seng som samlesæt med ny madras — nu skal jeg bare have samlet den. Jeg tror nu ikke den gamle madras er årsagen til at jeg får ondt i ryggen af at ligge ned, jeg prøver forskellige stillinger og skal nok finde ud af noget. Jeg tror det er muskel-smerter i lænde-musklerne.

   Donald

   Wednesday, March 10, 2021 at 18:09 GMT+0000

 5. Godt gået. Bevægelse skal der til!

  Den døde fugl er (var) en sangsvane og ikke nationalfuglen: Knopsvanen.
  Den er på vej retur i systemet. Der er mange organismer, som får glæde af sådan en.
  Der er mangel på større døde dyr i naturen. Trafikdræbte større dyr bliver tit fjernet og sendt til forbrænding/destruktionsanstalt. Man bryder sig ikke om at se dyrene i vejsiden; men de burde smides lidt længere ind til siden i stedet.
  Jeg tror det er biologen Morten D. D. som har været inde på de svære tider for nogle ådselsædende billearter med speciale i større kadavere.

  natural2222

  Thursday, March 11, 2021 at 18:53 GMT+0000

  • De døde dyr på stranden får heller ikke lov til at ligge længe. Gad vide om det er en ræv eller om det er skovarbejderen, som samler op; men de smider dem ikke til forbrænding. Der er fodring af ørn og ådselsæder på nogle arealer, som skovfolkene beder offentligheden om at lade være i fred! Sidst i et opråb til mountain bikers eller cross-bike, som havde kørt “pirat-stier” op på steder, hvor man ikke ønsker publikum. Det er svært i en tid som denne.

   Donald

   Friday, March 12, 2021 at 12:56 GMT+0000


Comments are closed.