Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Frakkepakke

Der er kommet pakke — den blev bestilt i Lørdags og nu var den med GLS klar til afhentning. Man kan ikke sige at jeg drønede afsted, min døgnrytme er totalt kaos og jeg skal være glad hvis jeg kan sove om formiddagen. Jeg fik fodret fugle og gjort mig istand og kom afsted inden det blev mørkt. Bilen ville starte, men slog til elektronikken så uret gik i nul.

Desværre var der ikke nogen pakke hvor jeg plejer at hente dem! Men OK – der var da gode tilbud, så jeg fik købt lidt ind.

Landscape

Sen aftentur, gråvejrs-solnedgang på Drosselvej

Så kom jeg i tanke om at Charlotte havde bestilt med rabat og havde fået pakken leveret til Skærød, ikke Vejby! Afsted igen.

Den passer, er dejligt rummelig, jeg ser enormt tyk ud i den, men det føles egentlig meget rart (jeg er ikke blevet tykkere).

På en webside, som hedder Lightinthebox står der damefrakker til 300 kr og jeg har givet fire gange så meget. Der er endda udsalgspriser fra 180 kr!!!

Har jeg givet for meget for min frakke? 1200 kr?

Written by Donald

Monday, February 8, 2021 at 22:54 GMT+0000

Posted in Liv

Tagged with , ,

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ser helt greit ut. Nå skal du ikke fryse 🙂
  Klem på deg ❤

  Annemor Schønhaug

  Tuesday, February 9, 2021 at 6:48 GMT+0000

  • Den skulle jo anskaffes i en fart mens det stadig er koldt! Klem på deg! 🙂 ❤

   Donald

   Tuesday, February 9, 2021 at 10:29 GMT+0000

 2. Sikke en god frakke, du har købt – den ser varm og rigtig lækker ud. Det er så isnende koldt i øjeblikket, og det gælder om at have varmt overtøj.

  Madame

  Tuesday, February 9, 2021 at 11:31 GMT+0000

  • Ja det er virkelig isnenden for tiden !!! 🙂 Og j jeg indviede den med en tur rundt om Lynæs kirke i dag – med “jazz-veninde” i Hundested. Det er virkelig rart at være så godt klædt på. Nu er det lige før jeg skynder mig ud igen + denne gang med lange underhylere 🙂

   Donald

   Tuesday, February 9, 2021 at 17:06 GMT+0000

 3. Jeg er SÅ glad for min 4-sæsons-jakke: 2 jakker til at lyne ind i hinanden, med dunjakke inderst. Og så mine forede bukser med plads til merino-long-johns. Og yakokse-støvlerne. Desværre har jeg raget mig en senehindebetændelse i låret over højre knæ til, så der bliver ikke gået så meget i disse dage. Scheiße!

  AagePK

  Tuesday, February 9, 2021 at 19:06 GMT+0000

  • Ja to jakker inden i hinanden, det var også hvad min søn anbefalede. Jeg har faktisk fået sådan en af ham for 10 år siden, og den kan sådan set godt bruges, men der er hul i og den er begyndt at drysse småhvide skæl ud forneden (fo`ret er åbenbart mørnet).

   Jeg ved ikke om jeg ville kunne gå i yakokse støvler, jeg prøvede fornylig på anbefaling et par gode udendørs-vandresko, men de var alt for stive for mine fødder. Jeg håber ikke det er derfor at du har overanstrengt benene? Under alle omstændigheder er det usundt slet ikke at lave noget, men senehindebetændelse læger ikke med mindre den får totat ro. Vores “idrætslæge” anbefaler (hvis jeg forstår rigtigt) at man får en indsprøjtning og lægger leddet i forbinding. Håber du bliver rask hurtigt!

   Donald

   Tuesday, February 9, 2021 at 23:52 GMT+0000

   • De støvler er rummelige, så fødderne kan arbejde frit, til gengæld har de så lange skafter, at de kan snøres fast om det nederste af læggene og dermed støtte anklerne godt. Sådan cirka den militære model: fodtudser skulle have godt fodtøj til at marchere i, det lærte jeg først af vor spejderfører i Slesvig, Dirk Jørgensen, reserveløjtnant i Livgarden, og senere ved Slesvigske Infanteri i Haderslev.Tag skisokker på, når du prøver vandrestøvler! De har fulgt mig pænt i Andesbjergene, Lapland, Finmarken, Western Ghats og Picos de Europa uden problemer.
    Men de måtte gerne en tur til Sucre igen: den lille glade skopudser gør underværker med fodtøj, det holder sig skinnende blankt i månedsvis bagefter, og læderet bliver smidigt og vandtæt, mens det stadig kan ånde.
    Min kones støvler var med allerede i 2007 på første tur til Bolivia, hun måtte nødtvunget kassere dem her i efteråret: der er ikke nogen skomager, der reparerer den slags mere. Mine er fra 2009, de holder nok nogle år mere.
    Hvis der drysser pulver ud af jakken, er det nok polyesterfyldet, der smuldrer. Dun smuldrer da vist ikke, medmindre der er kommet fjermøl til? 🙂

    AagePK

    Wednesday, February 10, 2021 at 6:56 GMT+0000

    • Det er sikkert godt med en stiv støvle foret med skisokker, jeg kan godt huske hvordan sandal-stropper gnavede på mine fødder, i 1997-98 havde jeg store problemer. Men af en eller anden grund føltes de store vandresko, som Charlotte (ex-) anbefalede, ikke rare at have på. Min fod er meget bred, nogle læger har spurgt om der var en sjætte tå-ansats, andre har sagt at jeg var platfodet, men indtil ca.50-årsalderen kunne jeg gå løbe og gå langt uden at få ondt, og for et par år siden gik jeg raskvæk mange kilometer – men altid i “kondi”sko. Jeg har lige fået at vide, at dem jeg bruge nu (snart slidt op) også ser ud til at have en god sål, og de er beskyttende og giver hold på foden.

     Hvis man er fodtudse, kan man holde 6 uger mere med støvler, siger experter (militærlæge) jeg har spurgt. Men det er måske ikke en sandhed, der gælder os alle.

     Donald

     Wednesday, February 10, 2021 at 11:46 GMT+0000


Comments are closed.