Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

I Danmark er jeg født …

Building

Mit gæt er at de tre bueporte har været til gennemkørsel ind til hovedindgangen med den flotte trappe, som nu er slidt op

Det sang min bror vel også med på, selv om han var født i Tehran, døbt af Amerikanere og ved 18 årsalderen kunne blive indkaldt til militærtjeneste … i Iran (som engang var et civiliseret land og som stadig i dag, trods forsøg på at ødelægge det, har gang i både industrier og infrastruktur.)

Artful painting

i forsamlingslokalet, der benyttes af administrationen til større møder, og hvor der nu vaccineres, er der et maleri på væggen, som minder os om den lille celle (rødt) som befrugter en ægcelle, der bliver til et menneske

Da jeg blev født på Hillerød Hospital, kom han på besøg med vores far, som på vejen hjem sagde “I morgen skal vi have lillebror med hjem”.

“Hvorfor det?” — det syntes storebror ikke var en god idé.

Jeg er taknemmelig over hvor godt menneskene her i landet hjælper os aldrende med helbredet, på en god måde. Det var anden vaccine — der kunne komme lidt flere bivirkninger, men der er ingen. Mit immunsystem er åbenbart i fuld gang.

Written by Donald

Wednesday, February 3, 2021 at 21:35 GMT+0000

Posted in Tidsmaskinen

Tagged with

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Du synes at have passeret endnu et semester med et vellykket eksamens resultat. Det er hverken dine pædogiske evner eller dine IT-kompetencer eller dine musiske evner, der har været til test ved det grønne bord.

  Der er tale om noget meget mere vigtigt. Det ultimative: Dit helbred. MEGA til lykke med dit immunforsvars vellykkede eksamen og til lykke med 2 vacc. – en ring er sluttet. Fødsel og senior-genfødsel og forhåbentlig med udsigt til flere livgivende og indholdsrige kalenderår. Very best _ehu

  hulegaarddk

  Wednesday, February 3, 2021 at 22:21 GMT+0000

  • Tusind tak for tankevækkende besked — vi er utroligt priviligerede. Jeg kan næsten ikke fatte det. Senior-genfødsel! Ja – jeg kan meget mere nu. 🙂

   Donald

   Wednesday, February 3, 2021 at 23:47 GMT+0000

 2. Udover at tilslutte mig hulegaarddk’s lykønskninger: er du sikker på, at trappen er slidt op? Kan den ikke også være slidt ned? Man går vel lige så meget ned, som op, og derved slides den vel begge veje?
  Sorry, jeg har lige (gen-)set et amerikansk sjow med Victor Borge, bl.a med deltagelse af sønnen. De gamle optagelser virker stadig lige friske, og kommentarerne fra nutidens unge er enddog særdeles rørende. Det er utroligt, som han påvirker folk så længe efter sin død.

  AagePK

  Wednesday, February 3, 2021 at 22:49 GMT+0000

  • Tak for de rare ord!
   Jeg nød en ekstra Victor Borge video, hvori han dirigerer et orkester, en video-optagelse fra 1987, og det kan man desværre godt se på kvaliteten, men han brænder nu igennem alligevel, den rare mand. Først øver de i alvor de stykker, der skal bruges, og så (uden at vi ser det) har de aftalt nogle skæmtfulde ændringer, som fungerer perfekt. Fx da Borge slår af og en enkelt violin spiller videre for fuldt tryk (meget flot spillet faktisk, hvorefter Borge peger som en skolelærer: UD! Og violinisten griner og går ud.

   Han burde blive hevet ind under bifaldet bagefter !!!

   Det er det ved kommunikation, både skrift og video’er og musik, som undrer mig, tænk at man får den fornemmelse af nærvær ved disse “substitutionsmetoder”. Det er utroligt som han kan påvirke folk så længe efter … ja!!!

   Donald

   Wednesday, February 3, 2021 at 23:51 GMT+0000

 3. Gratulerer

  Annemor Schønhaug

  Thursday, February 4, 2021 at 5:38 GMT+0000

  • Takk takk! Ja, det betyder jo at der er mindre risiko for at blive alvorligt syg. Som sygeplejersken understrede (og som jeg dog vidste i forvejen) så kan man stadig få smitte, og der går lidt tid inden immunsystemet reagerer. I den tid kan man (desværre) smitte andre. Men immunsystemet træder hurtigere ind, når man er vaccineret.

   Donald

   Thursday, February 4, 2021 at 11:43 GMT+0000

 4. Hvor er det dejligt, at der ikke var bivirkninger ved vaccinen, og at dit immunsystem er i fuld gang.

  Madame

  Thursday, February 4, 2021 at 8:22 GMT+0000

  • Der er lidt ømhed i skulderen i dag, men det er jo småting. – Håber du er ude i det dejlige solskin lige nu!

   Donald

   Thursday, February 4, 2021 at 11:44 GMT+0000

 5. Tillykke! Nu kan du få vaccinepas eller coronapas, eller hvad det nu skal hedde. Bare en skam, at det åbenbart først er færdigudviklet, når alle i DK er vaccineret …
  Herligt at have et effektivt immunsystem 🙂

  Ellen

  Thursday, February 4, 2021 at 18:46 GMT+0000

  • De fleste immunsystemer er meget effektive, og hvis man ikke har været igennem en kemoterapi, så er det selvfølgelig bedre end mit. Men mit immunforsvar fungerer rimeligt. – Immunsystemet (generelt set) er så kraftigt, at selv et svækket immunsystem er “stærkt” og kan redde én fra en masse infektioner – og at det hele tiden er igang.

   Men det ved du jo nok altsammen, ligesom du kender den lange liste over autoimmune sygdomme, hvor immunsystemet går amok i en eller anden grad og skader enten organer eller huden – eller, værre, nerverne. Listen omfatter foruden visse former for cancer (det kan diskuteres om cancer er en autoimmun sygdom) sclerose, diabetes-1, psoriasis og vistnok Crohns – og mange mindre kendte sygdomme.

   Donald

   Thursday, February 4, 2021 at 20:23 GMT+0000

 6. Tillykke! Det går jo lidt trøvt med at få vacciner, så godt at du kom med på holdet. Mine svigerforældre på hhv. 86 og 88 har endnu ikke fået indkaldelse; men de har heller ingen sygdomme eller skavanker, der bringer dem i risikogruppe; kun personnummeret.
  I England er der mere gang i den. Der er en stor artikel i Weekend-Avisen i dag om den engelske succes og EUs fiasko.

  natural2222

  Friday, February 5, 2021 at 17:12 GMT+0000

  • Jeg er selvfølgelig glad for at hæmatologerne, kræftafdelingen, har booket mig ind på listen, men samtidig blev jeg lidt forskrækket over at jeg er i risikogruppen, for, hvordan skal man sige det? – jeg føler mig jo ikke specielt svag. Men jeg ved jo godt hvad ræsonnementet er.
   England! Aha – jeg burde læse week-end avisen, det er så godt at få de seriøse nyheder koncentreret.

   Donald

   Friday, February 5, 2021 at 17:42 GMT+0000


Comments are closed.