Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Det var værre

We also now know more about President Donald Trump’s response. While it was clear from the start that he had incited the crowd, further reporting has indicated that he watched the attempted coup with delight. He actively resisted calling out the National Guard, a task that reportedly fell to the besieged Pence. He was induced by his horrified staff to condemn the mob, but reportedly regrets doing so.

Fra “The Atlantic”

På det personlige plan er der gode nyheder, ingen tegn på forværring, men du milde hvor er jeg træt og jeg har ikke fået etableret password til diverse ting og kan jo ikke huske dem alle sammen. Et-eller-andet-sted har jeg vist et papir …

Written by Donald

Monday, January 18, 2021 at 23:59 GMT+0000

Posted in Ord

Tagged with

9 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det kan ej heller undre, at han på dørtrinnet til “final call for departure” nægtede at tilkalde på Nationalgarden. Snart venter der en helt anderledes hverdag, hvor han kan pleje sit golfhandicap og holde møder med “Honningdjævlen” (Rudy Guiliani) o.m.a. i sin egen narcissistiske indhejning, når diverse stævninger og retssager vil tage en del af hans tid. Eftermælet vil være en gigantisk buket af minder om den mest skandaløse løgner og uduelige US-præsident i generationer.

  Den gamle programmør må systematisere sine passwords “snarest belejligt! 😉

  hulegaarddk

  Tuesday, January 19, 2021 at 0:27 GMT+0000

  • Der var en anden artikel i en af de store nyhedskanaler om at beboere i Palm Beach, Florida, hvor Mar a Lago ligger, havde fundet ud af at Trump købte den smukke excentriske ejendom på betingelse af at man ikke måtte bo dér! Så de var ved at rejse en sag for at smide ham ud.

   Han har selv på et tidspunkt forudset at han måske må rejse udenlands for ikke at skulle i fængsel, hvilket undslap ham ved et rally hvor han tydeligvis talte uden manus.

   Dette at han kunne lyve og få så mange til at tro på det må og skal få os til at finde bedre måder at undervise, så man vækker folks kritiske sans i stedet for at stække den. Ikke mere noget med “kæft, trit og retning”, men mere protest og brok, så længe man overholder de høviske regler.

   Faktisk havde en bekendt forklaret mig en meget god “algoritme” for at huske alle passwords, han skrev dem ned med en privat “kode” på et visitkort, men det har jeg ikke fået indført. Desværre.
   De står i en fil på den computer, som er afgået ved en (larmende) død — eller for at undgå den metafor, den computer, som er slidt op. (Chip kan blive svækket af alder, hvorved de bittesmå mikroskopiske kredsløb kan gå i udu og hele chippen går i udu).

   Donald

   Tuesday, January 19, 2021 at 5:26 GMT+0000

 2. PS. En zoologisk svipser af bar ophidselse: Ikke “honningdjævel”, men “honninggrævling” (forskellen er næsten ikke til at få øje på..)

  hulegaarddk

  Tuesday, January 19, 2021 at 0:30 GMT+0000

  • Åh … ha, ja, det er klart der er en forskel, som kan være svær at få øje på. Men udtrykket “honningdjævel” kunne måske passe på sådan én som Trump? Sweet-talk, men løgn altsammen!

   Donald

   Tuesday, January 19, 2021 at 5:28 GMT+0000

 3. Jeg kan forstå på BBC News, at de er begyndt med at køre T(r)umpens ting ud: de må hellere tælle efter, om han har fået for meget med. Derudover har Biden bedt om en ordentlig afsæbning og afspritning af det resterende: mon ikke han burde få den lokale biskop og indigene shamaner og medicinmænd til at få foretaget en djævleuddrivelse?
  Mht passwords: jeg har hørt om folk, der skifter passérord ud hver uge, og har et nyt for hver konto. Jeg føler mig nu alligevel sikker på mit, selv om jeg har brugt det i lang tid til flere konti. Opskriften går på vrøvleord, der er nemme at huske, men som vil forvirre andre, som f.eks: DoOHN0nald&Ak0gS11 . Du vil huske det som Do-oh-no-nald plus Ak og sel-ve. Kræver din chef ugentlige forandringer, bytter man bare & med + eller -, og 11 med 12 – 13 – 14, osv. På den måde bruger du O, o og nul, tal og bogstaver plus specialtegn, og kan alligevel forholdsvis nemt huske smøren. Hedder man Ot-to, kan man liste 2×8 ind, eller 16, eller 88. Eller 82. Eller 8to, 8T0. Der er mange muligheder.
  Hedder man Ellen, kan man bruge Hobbit, Frodo eller Sækker: han var jo 11verven, ikk’? 🙂

  AagePK

  Tuesday, January 19, 2021 at 5:46 GMT+0000

 4. Trump er heldigvis yt, og det er absolut ingen forværring.
  Jeg har for længst opgivet at huske alle passwords og har i årevis brugt KeyPass (gratis) til at holde styr på dem. Så skal man kun huske én adgangskode, og databasen kan synkroniseres med en USB-version, så man har backup og kan tage den med sig.

  Eric

  Tuesday, January 19, 2021 at 7:09 GMT+0000

  • Men selv om han er “yt” så er der jo noget, han har sat igang, som betyder at der nu er flere soldater i D.C. end der er i Afghanistan.

   Donald

   Tuesday, January 19, 2021 at 14:01 GMT+0000

 5. Trump kan ikke blive tilstrækkeligt retsforfulgt! Normalt anser jeg ikke mig selv for specielt hævngerrig, men for hans vedkommende synes jeg der skal slås hårdt ned. Meget hårdt. Eller også skal han spærres inde for resten af livet, men sådan går det desværre nok ikke.
  Passwords lader jeg Google om at huske, så kan jeg tilgå dem worldwide, og jeg skal bare huske det til Google …

  Ellen

  Tuesday, January 19, 2021 at 10:01 GMT+0000

  • Det er netop dette med at sætte et eksempel og så iøvrigt få flere i uddannelse, som er så nødvendigt, hvis konspirationsterroristerne skal få et bedre liv.

   Donald

   Tuesday, January 19, 2021 at 14:05 GMT+0000


Comments are closed.