Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Det Republikanske Parti er svækket, har kun Trump

Jeg er ikke enig i den analyse: At Det Republikanske Parti er svækket, og kun har Trump til at holde sammen på de forskellige elementer i partiet.

MSNBC-NYT-txt-weak-GOP

Det republikanske parti er svækket — de holder fast på Trump fordi de ikke har andet

Nejjj altså jeg havde ellers lovet at der ikke skulle være politiske indlæg her, men jeg må jo tilstå at jeg er bekymret: Man må ikke tie stille, når den største drivkraft i den vestlige civilisation har oplevet tilløb til et statskup (idet Trump overvejede at indsætte militæret som skulle annullere valget og afholde et nyt).

Mit spørgsmål er: Vil USA gøre op med den tradition at valgflæsk er tilladt ud over alle grænser? og hvilken betydning vil det få for Dansk valgflæsk, som vi jo i den grad har lidt under især før Fogh-Rasmussens valgsejre med få, finansierede løfter.

Det skal i den sammenhæng huskes at der er mange, der mener at T faktisk har overholdt en del løfter (som fx. at få flere republikanske dommere.)

Written by Donald

Friday, December 25, 2020 at 14:03 GMT+0000

Posted in Ord

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jeg kom, ret umiddelbart, til at tænke på et meget, meget gammelt hit med Napoleon IV: They’re coming to take me away, to the Funny Farm… For det bliver jo enden på det hele. At tro, at han, some Lame Duck, kælenavn for en President of the United States of America på vej ud, der stort set ingen beføjelser har, altså: at tro, at han kan kommandere hæren til noget som helst, og så nægte at forlade White House, ender jo nok med, at vi ser ham blive ført bort i spændetrøje af mænd i hvide kitler. Gøgereden om igen, denne gang med en antihelt. Og ingen empatisk og nådig Big Chief til at holde en pude over mund og næse.
  Og tænk: da jeg så tjekker på youtuben, gæt, hvem der dukker op som 4. valgmulighed? Søg selv: They*re coming to take me away

  AagePK

  Friday, December 25, 2020 at 14:50 GMT+0000

  • Jeg fik desværre ikke nogen morsom overraskelse ved den Google-søgning, hverken på 4 eller 10ende resultat; men tak for historien —

   Donald

   Friday, December 25, 2020 at 15:39 GMT+0000

 2. Enhver, der på afstand har fulgt US-politik i mange decennier, vil vide, at man bestemt ikke skal begrave det republikanske parti, blot fordi det midlertidigt er omfavnet af ……… (skrevet med usynligt blæk) præsident Trump, hvis evner og ambitioner – venligt sagt – står i eksorbitant modsætning til realiteternes verden.

  Partiet vil på et tidspunkt genopstå, hvilket vil vise sig i 2024, hvor forhåbentlig typer som Florida-senator Marco Rubio eller tilsvarende skal fremdrages som kompetent modspil til forventet Kamala Harris (Dem.).

  hulegaarddk

  Friday, December 25, 2020 at 16:11 GMT+0000

 3. Giuliani is at present under criminal investigation.

  The 10 million $ question: When Trump in early 1990’ies walked away from 4 bio in loans the banks did not want to do business with him anymore, except for Deutsche Bank (known for money laundering).

  Will Southern District of New York succeed in getting light on these matters and also get Trump exposed as a fraud? So that Trump support will fall apart?

  Donald

  Friday, December 25, 2020 at 22:47 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: