Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Astra Zeneca / Oxford vaccinen vil afslutte pandemien

Den meget spøjse Doctor C. Vuong som er ganske ung, 48 year, sund og rask, har lavet endnu en YouTube video. Han er så underlig, at jeg har svært ved at tage ham alvorligt, og det samme gælder mange andre publikummer (“seere”) som har spurgt om han nu også virkelig er en uddannet læge. Han viser sine certifikater i mange af sine video’er. Han har trukket sig tilbage, og man kan kun gætte hvorfor. Hans YouTube video’er er ikke nok til at han kan leve af det (jeg ved ikke hvor meget man får for at bidrage med originalt indhold, men det er ikke millioner).

AagePK har researched:

Dr Duc C Vuong er uddannet læge fra Texas A & M Universitetet, han er kirurg og specialist i at arbejde med et laparoscop, altså kikkert-operationer. Han har fået tildelt Patients´Choice Award, hvilket man altså ikke får, hvis ens patienter er utilfredse.

Det ser ud til, at han har trukket sig som ansat i det offentlige, og blevet privatlæge; og der er vist også flere penge i at arbejde med fedme i USA, end at være ansat i det offentlige! For slet ikke at tale om at være frontline i coronare Trump-tider!

Jeg mener at kunne forstå Vuong derhen, at det er mængden og dækningsgraden af vaccinationer, og den deraf følgende “herd-immunity”, flok-immuniteten, der er afgørende.

Vuong’s video’er handler udover Corona om at gøre noget ved overvægt – en kæmpe emne i den vestlige verden, det er meget sandsynligt at der er kunder nok til at opretholde et godt liv. Han er entusiastisk omkring ændring af livs- og madvaner.

Noget om Astra Zeneca – Vaccinen: (Redigeret med tilføjelser)

Hans pointe er, at Astra Zeneca / Oxford vaccinen har de fordele, som gør at man kan gennemføre vaccinering over hele verden:

Det er ikke vaccinen, som afslutter pandemien, det er vaccinationerne.

It is not vaccine, which ends the pandemic, but vaccination!

Oxford-vaccinen kan distribueres ved almindelig køleskabs-temperatur og m.a.o. distributions-systemet findes allerede. Det giver en ubetalelig forkant.

Han nævner endvidere en ting, som jeg også så i den anden video om Astra-Zeneca, nemlig at man i forsøgene har givet halve doser af det, man mente var normalt, og derved opnåede en højere virkningsgrad; og det har man svært ved at forklare.

Han er meget fornuftig og siger at han ikke er den første, der får vaccinen. Han taler meget om at folks argumenter om pandemien (“Jeg kender ikke nogen, der er blevet syge!” – “Det er bare en influenza!” osv) er helt vanvittige, fordi man kun ser en lille bitte del af verden i sin dagligdag og derudfra generaliserer alt, alt for meget.

Written by Donald

Saturday, December 19, 2020 at 14:06 GMT+0000

Posted in Liv

Tagged with

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. “Early retirement” som 48-årig kan skyldes flere forhold. 😉 – personlig ville jeg være lidt forsigtig med at indløse en recept fra ham, men udsagnet “man kun ser en lille bitte del af verden i sin dagligdag og derudfra generaliserer alt, alt for meget.” har en vis substans.

  hulegaarddk

  Saturday, December 19, 2020 at 14:30 GMT+0000

  • Med en baggrund som børn af bådflygtning er det muligt at hans temperament er lidt specielt; den måde han kræver viliestyrke af sine fedme patienter tyder på at han ikke har sans for hvad der er socialt acceptabel holdning, samspil med patienter – og måske kolleger. Jeg ved det ikke. Det kan jo også tænkes at han på grund af stress ønskede at skabe sin privat-klinik for overvægt.

   Men under alle omstændigheder har han et fornuftigt syn på hvad vi har af information om SARS CoV-2 og hvordan vi bør bruge den information, og det er derfor jeg faldt for et par af hans utallige video’er. Jeg ved ikke om det er en bi-indtægt for ham, men som leverandør af originalt indhold til YouTube får man en vis kompensation hvis man får mange seere.

   Hans idé om at Astra Zeneca’s vaccine vil afslutte pandemien tror jeg er meget præcist set – for som også Ellen skriver, så er det indlysende vanskeligt at håndtere end vaccine, der skal ned på -70 grader eller mindre. Desuden er Astra Zeneca en af de virksomheder, som er villige til at levere til produktionspris.

   En yderligere detaille er at denne vaccine har vist sig at være mere effektiv hvis den anden dosis er halv af hvad man først troede den skulle være. Mere effektiv – den kom op over 90%. Det har man ikke fundet forklaringen på endnu.

   Han er meget sympatisk og altid positiv — men han er

   Donald

   Saturday, December 19, 2020 at 22:22 GMT+0000

 2. Kan vel hende at han ikke er frivillig “retired”.
  klem på deg ❤

  Annemor Schønhaug

  Saturday, December 19, 2020 at 14:48 GMT+0000

  • Som Erik Hulegaard skriver kan der være mange forklaringer — jeg har hældet til den antagelse at han ville være sin egen herre og derfor startede en fedme-klinik.

   Donald

   Saturday, December 19, 2020 at 22:23 GMT+0000

 3. Den bemærkning er jo svær at modsige: “It is not vaccine, which ends the pandemic, but vaccination!”, for det kræver godt nok ikke Den Store Kædestrammereksamen at komme til den konklusion. Hvis alle verdens vacciner forblev i køleskabe eller frysere, gjorde de da ikke megen gavn 😀
  Pfizers vaccine, som skal opbevares ved ÷70°, ville, efter min ringe mening, ikke blive godkendt under normale omstændigheder, fordi det er alt for upraktisk – men det er sandelig heller ikke normale omstændigheder.
  Og jeg glæder mig, til de vacciner virker!

  Ellen

  Saturday, December 19, 2020 at 16:00 GMT+0000

  • Nej det er ikke normale omstændigheder. Efter de seneste dages tal fra Danmark, Tyskland og Østrig er jeg begyndt at blive nervøs, eller, i det mindste, omhyggelig når jeg kommer steder med mange mennesker.

   Vi må gerne glæde os som små børn, selv om vi er ude over den værste barndom :mrgreen:

   Donald

   Saturday, December 19, 2020 at 22:48 GMT+0000

 4. Dr Duc C Vuong er uddannet læge fra Texas A & M Universitetet, han er kirurg og specialist i at arbejde med et laparoscop, altså kikkert-operationer. Han har fået tildelt Patients´Choice Award, hvilket man altså ikke får, hvis ens patienter er utilfredse.
  Det ser ud til, at han har trukket sig som ansat i det offentlige, og blevet privatlæge; og der er vist også flere penge i at arbejde med fedme i USA, end at være ansat i det offentlige! For slet ikke at tale om at være frontline i coronare Trump-tider!
  Jeg mener at kunne forstå Vuong derhen, at det er mængden og dækningsgraden af vaccinationer, og den deraf følgende “herd-immunity”, flok-immuniteten, der er afgørende. Lige nu er der en diskussion om det rimelige i at få udstedt vaccinationspas: så de, der har passet og er blevet testet, kan bevæge sig friere, og rejse, gå på restaurant osv. Helt rimeligt, synes jeg, der har gemt det gule vaccinationspas, som jeg gerne viser frem, når jeg f.eks i Peru bliver bedt om at bevise, at jeg har de lovbefalede vaccinationer. Hvert land har jo sine love. Så jeg er vaccineret mod gul feber, kolera, kopper, tuberkulose og en helt masse mere.
  Men nogle mener altså, at det vil være at udskamme dem, der ikke vil modtage en vaccination. I guder! Det er jo lige dem, der er problemet. Lige som minkene var det. Nogen burde hviske Jakob Ellemand i øret, at for hans børn er det jo spørgsmålet: Mink eller Farfar?

  AagePK

  Sunday, December 20, 2020 at 10:31 GMT+0000

  • Det var en god kommentar, — jeg tillader mig at klippe-klistre ind i indlægget, så man kan se at man godt kan stole på denne mands sjovt-underholdende lidt atypiske video’er.

   Jeg havde også engang et vaccinationskort, men det er længe siden jeg har rejst. Jeg vil så gerne til Venezuela og Brasilien igen, det er 24 år siden og det var mit livs drøm siden jeg var barn. Men det er langt at flyve, og jeg må indrømme at jeg synes det er unaturligt at flyve så langt og bruge så mange ressourcer. Tænk hvis man kunne sejle over på kalmebæltet (eller lige nord for) som min søn gjorde i en 36 fods båd – det er altså en lille nøddeskal på store bølger! eller som min heltinde, Laura Dekker, der sejlede jorden rundt som ganske ung – som teen-ager! (“fordi der ikke var børneværn på åbent hav …” tror jeg hun sagde.)

   Ja det er sådan nogle politikere som ikke melder klart ud at det er frivilligt men iøvrigt ganske ufarligt at blive vaccineret.

   Så du et billede af Mike Pence, Trump’s vice, som blev vaccineret? Det fik mig til at spørge om han nu er blevet uvenner med Trump, ligesom Barr, der gik fordi han mente at det var forkert at blive ved med at hævde at Trump havde vundet valget.

   Teorien (som ikke mange nyhedsmedier banker fast) er at Trump ved at hævde at han vandt og ved at blive kandidat med det samme på den måde får en slags immunitet. Den jura-kyndige Ari Melber på MSNBC mener dog ikke at Trump efter 20. Januar kan slippe for inkriminerende retssager i New York.

   Mink eller Farfar !!! Jamen Ellemand dog, han må da have en uddannelse.

   Donald

   Sunday, December 20, 2020 at 15:41 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: