Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Genvordigheder

Det var sådan set nemt nok at returnere skoene, men GLS pakke-stationen er jo også købmand, så måske jeg skulle købe ind her? Og det var jo et godt tilbud, kalveculotte for 117 kr, — men jeg kom til at betale 177 (fejl i stregkoderne) så tilbage igen, 60 kr. retur. Det er næsten til grin, men alligevel, lidt har også ret.

Nu skulle jeg så købe resten i Rema, og det gik også fint — flotte roser til 10 kr, kunderne tror jo de ikke er noget værd, men det er de, de er bare ikke salgbare lige nu, hvor folk køber hyacinter og juletulipaner — jeg skulle “lige” svare en SMS og så køre hjem.

Men bilen ville ikke starte! og triptælleren gik i nul, det betyder at startmotoren gav et stød gennem hele systemet og at der ikke var strøm nok.

Jeg ringede til min søn, han har en “smart-booster”, og han kom strax, det kære menneske, og fik bilen igang. Så kunne jeg køre hjem og ringe til ham og sige at nu var alt OK. Tænk hvis jeg skulle have slæbt alle de varer hjem i hånden!

Bilen kan stå hjemme til Mandag, så kan jeg enten selv købe et nyt batteri eller Falck kan køre den til værkstedet, så FZ-Auto kan måle på den.

Men iøvrigt, hjemme ville den gerne starte uden problemer. Nu er klokken 23.15, skal jeg gå ud og køre en tur, hvis den vil starte?

Written by Donald

Friday, December 18, 2020 at 22:16 GMT+0000

Posted in Brok, Foto

Tagged with ,

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nu skal jeg passe meget på med at kloge mig for meget på biler, men John har altid sagt, at hvis et bilbatteri har været løbet tør for strøm, skal man køre mindst 20-30 km for at få ladet det ordentligt op igen. En start sluger så meget, at det ikke dur at nøjes med at køre et kort stykke.
  Det er godt, at din søn bor så tæt på, at han kan hjælpe dig 🙂

  Ellen

  Saturday, December 19, 2020 at 9:08 GMT+0000

  • Det er rigtigt at man skal køre langt for at lade helt op. Men efter en kortere tur eller 10 min. tomgang kan en vekselstrømsdynamo faktisk godt oplade et batteri (men KUN) så meget at man kan starte igen.

   Jeg er så glad for at min søn er kommet så langt i sygdomserkendelse at han klarer “det sociale liv” og kan skabe sig nye kontakter.

   Donald

   Saturday, December 19, 2020 at 12:09 GMT+0000


Comments are closed.