Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Virkeligheden slår igen

Det er underligt at høre om mennesker i USA, South Dakota, som hader “the liberals” så meget, at når de bliver indlagt med Covid-19 så hævder de stadig at Corona2 er “fake” og at de har lungebetændelse eller cancer. Sygeplejersken siger blandt andet, at de ikke forstår at når iltnings-procenten er nede på 70, så er de ved at dø. Og når de burde tage afsked med deres familie udtrykker de stadig had mod de liberale.

CNN-screenshot

Sygeplejerske fortæller om hårdnakkede virkelighedsbenægtere

Written by Donald

Monday, November 16, 2020 at 22:30 GMT+0000

Posted in Brok

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Og hvorfor jeg ikke forbavset?
  “Nu må man jo ikke glemme, at 50% af befolkningen er dummere end gennemsnittet”. Ikke mine egne ord, men jeg citerer dem ofte og gerne.
  Det beviser USA til fulde for øjeblikket … det er de små 50 %, der har stemt på DT 😀

  Ellen

  Tuesday, November 17, 2020 at 16:35 GMT+0000

  • Måske er gennemsnittet i USA ikke så højt og fordelingen er nok sådan at der er langt mellem top og bund. Som underviser har jeg fået mange positive oplevelser om at overkomme barrierer.

   Donald

   Tuesday, November 17, 2020 at 19:58 GMT+0000

 2. Nogle demokrater er i al fald dummere end gennemsnittet, når de ikke kan se det nødvendige i at gøre noget for de stater og mennesker de i stedet nedgør.
  Øst og vest fik de nyoprettede halv- og heloffentlige stillinger samt de billige asiatiske biler.
  Midtvesten fik arbejdsløsheden og æren af at blive kaldt “Rust-belt”, “The fly-over states” og “The deplorables”.

  Weekend-avisens kultursektion 16.10.2020 s.8 (Hvis du har adgang til den på den ene eller anden måde) giver en god indsigt i problematikken.

  Det er en ret fasttømret problematik som demokraterne ikke har evnet at vise en vej ud af, når selv små 4 år med Trump kun giver en kneben valgsejr til modparten. (Mange vundne valgmænd; men kun ganske få mill. stemmer i forskel grundet valgsystemet).

  Tænk, hvis rep. finder en dygtig mand næste gang i stedet for Trump-typen!
  Som jeg ser det, har Biden kun 3½ år til at gøre noget ved den samfundsmæssige skævvridning ellers går det rigtig galt til den tid.

  natural2222

  Wednesday, November 18, 2020 at 8:55 GMT+0000

  • Jeg har prøvet at finde artiklen på Weekend-avisen, men kunne desværre ikke se den (eller bare begyndelsen af den) – så jeg må en tur på biblioteket, det kan være de har den.

   Det er da rigtigt at Democrats ikke har styr på alle dele af samfundet, og at det er en form for enøjethed, fx når man for enhver pris vil forbyde udnyttelse af tjæresand. Hele miljø-problematikken er pinligt enøjet. Jeg tror ikke man kan standse temperaturstigningen, det er alt for sent nu.

   Jeg læser ud af det du skriver, at du ligesom jeg har undret dig over, at man ofrer egenproduktion når man kan få billig import fra asiatiske (og andre) lande, og at Republikanerne (som brugte Trump som en frontfigur – men han løb løbsk for dem) har fået lagt udenrigshandelen om i håb om at USA igen vil trives økonomisk og kunne få fremstilling på alle niveauer tilbage – takket være handelsrestriktioner.

   Jeg mødte den problematik første gang i 1969, da der stod et Yamaha flygel i et af de gode øvelokaler på Konservatoriet i København – de kunne fås for 5000 kr, hvilket måske svarer til 25 eller måske 50000 kr. i dag. Hornung & Møller opgav, fordi de ikke havde kapital til at stå distancen.

   Mexico udgør også en skævvridningsfaktor, for stor-industrierne flytter fabrikker ud af USA til Mexico, når der er en mulighed for støre profitmargin. Det er ikke alle republikanere, som er enige om at man skal hjælpe alle samfundslag, hvis videnskabelige fremskridt skal kunne ske.

   Donald

   Wednesday, November 18, 2020 at 20:59 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: