Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Forleden kommentar om kvinder på skærm: opknappede

Forleden havde vi en kommentar, der bemærkede at kvinder ved påklædning adskiller sig så meget fra mænd at dette træk alene kunne tænkes at være medvirkende til kønsdiskrimination, ikke fordi der er noget galt i at klæde sig ud eller på, men fordi det i ramme alvor sender nogle forkerte signaler om parrings-parathed, som taler til de meget dybe underliggende krybdyrshjerner.

Det er ikke normalt, at mænd taler om mode eller styling, men nu gør jeg forsøget: Hvad synes du om Kristen Welker’s styling her, hun er den journalist, som med så hård hånd som muligt styrede den præsidentielle debat Torsdag d.22 kl.20.00 EST (Dansk tid kl.3 midt om natten).

Kristen Welker at work

Blusen er sikkert lavet til at være opknappet

Advertisement

Written by Donald

Friday, October 23, 2020 at 12:43 GMT+0000

Posted in Brok, Foto

Tagged with

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. De skjorter, jeg kommenterede, var knappet op til cirka lige over Kristens hånd. Hun er jo tækkelig i forhold til. Men ikke kønsneutral. Hvad ville man kalde en mand således stylet op? Araberne opfandt kool’en, så der bruger også mænd at sværte øjnene, men rouge, og læbestift?

  AagePK

  Friday, October 23, 2020 at 16:10 GMT+0000

  • Den er meget langt nede, den hånd.

   Var der ikke også en bølge, hvor piger (og endda kvinder) gik med bar mave uanset vejret? jeg tror fagudtrykket for den slags bar-mave skjorter er “crop-tops”.

   Donald

   Friday, October 23, 2020 at 16:31 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: