Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Godt råd fra autoophuggeren

Bare lige for at følge op på bil-problemet.

Autoophuggeren mener det er bedst at skifte hele skærmen – man kan få en brugt skærm uden vildt meget rust for 250 kroner. Men måske kan værkstedet reparere med glasfibernet og plastic-masse (som vistnok også indeholder glasfibre, men ganske korte).

Jeg stoppede ved “Drago Auto” på vejen hjem fra Hospitalet i Herlev for at se, hvad han havde af gode, billige biler. Denne her var sprælsk, og han mener den kan synes uden store omkostninger – usynet sælges den for 6000 kr. Mit gæt er at det vil koste 6-10 kkr at syne den.

Nej jeg skal ikke købe bil nu (og slet ikke én der skal synes!) Men jeg følger med, for det er rart at kende en brugtbilshandel, som har haft tilfredse kunder i 25 år – og som også har et billigt værksted.

Advertisement

Written by Donald

Tuesday, October 6, 2020 at 20:00 GMT+0000

Posted in Liv

Tagged with ,

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Som medlem af FDM ville jeg ikke købe en brugt bil uden forbehold for fejl, der dukker op ved FDMs brugtvogns-test.
  De sidste 3 gange har vi købt nye biler: en Fiat Uno i ’85, en Audi A3 i ’97, og en up! i 2014. Det blev billigere fra gang til gang at køre den nye: jeg må af og til køre ad bumlede grusveje, for ikke at benzinen trækker skind! Med Audien var vi nede på 12 km/l, nu er vi i snit på 20. Med trækkrog er up!-en præcis, hvad vi har brug for.

  AagePK

  Thursday, October 8, 2020 at 9:24 GMT+0000

  • Sådan en fætter har ex-en (Charlotte) også, og det er et utroligt fornuftigt køb. Jeg skammer mig næsten over at køre i min hurtige Skoda Octavia, men — indrømmet! — det er altså en herlig fornemmelse, når den accellererer.

   Donald

   Thursday, October 8, 2020 at 11:24 GMT+0000

 2. Det er godt, at du holder dig orienteret! Og det er guld værd at kende en brugtvognshandler, som har haft tilfredse kunder i 25 år – og som også har et billigt værksted.

  Madame

  Thursday, October 8, 2020 at 14:40 GMT+0000

  • Ja, det er altså en god forretning, Drago Auto.

   Men det er også rart, når man kender nogen og hører gode ting om sit autoværksted; Frederiksværk Autodele / Autoophug ejes af en ældre herre, der husker vores mekaniker fra hans ungdom: han var økonomisk, og kunne genbruge ting! Man kan høre, når et menneske er ærligt.

   Donald

   Thursday, October 8, 2020 at 16:45 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: