Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Pastorens Kapel swinger igen

musicians with grand

Den månedlige øveaften har efterhånden samlet nogle tilhørere

Desværre havde sangerinden (hedder det sanger i dag? Hvordan var det nu, professor-inden var konen til professoren?) … desværre havde sangerinden af sin arbejdsgiver fået besked på at afholde sig fra at deltage i nogen form for forsamling, eftersom hun til daglig arbejdede med mennesker i risikogruppen.

Her sad vi alle sammen og var risikoramte …

Advertisement

Written by Donald

Saturday, October 3, 2020 at 11:45 GMT+0000

Posted in Foto

Tagged with

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det var dejligt, at Pastorens Kapel swinger igen. Jeg kender navnet Pastor Porsagers Jazzkapel – er det mon dem, du tænker på?

  Madame

  Saturday, October 3, 2020 at 14:06 GMT+0000

  • Jeps det er ham (jeg synes bare ikke overskriften skulle være for lang) – vi er i Ramløse, og det er dér han bor i Præstegården, og han spiller i “Sognelængen”, med klaver-stemmer og instrumentmager Søren Egetved-Sørensen på klaver og Ole (-) på baryton sax – de var faktisk rigtig gode.

   Donald

   Saturday, October 3, 2020 at 14:51 GMT+0000

 2. Dem må jeg bestemt høre end dag – tak for tippet om at de spiller i sognelængen i Ramløse!

  Madame

  Sunday, October 4, 2020 at 5:12 GMT+0000

  • Det er den første torsdag i måneden, kl20-22; i gamle dage var der fernisering af en udstilling hver anden måned. Hvis man kommer forbi, ligger der en tryksag “Ramløse Guiden” med alle mulige events i området.

   Donald

   Sunday, October 4, 2020 at 9:00 GMT+0000

 3. Det er et fint stemningsbillede. Ordet “risikoramte” har interessante perspektiver. Jeg spiller ikke musik selv, men nyder meget forskellige genrer, lidt efter stemninger.

  I min nuværende hjemby findes Danmarks ældste drengekor, hvis lejlighedsvise lokale koncerter også nydes i Fyns næststørste kirke (Vor Frue kirke i Assens). https://syngedrengene.dk/

  hulegaarddk

  Sunday, October 4, 2020 at 12:03 GMT+0000

  • Man kan faktisk se at musikerne holder afstand — det har de nu gjort alle gange, jeg har været der, også før Corona. I Marts aflyste de helt, og derfor er det en glæde at se dem igen – også uden sangerinden (det var som om saxofonisten fik frit spillerum og fyldte to roller – det gjorde han godt.)

   Nu har jeg været på virtuel expedition til Assens, og tænkte at jeg skulle lede efter Vor Frue Kirke blandt røde tage på Willemoes Hovedgaden, men jeg fandt først den anden smukke kirke, “Vor Frelsers” som dog på ingen måde måler sig med “Vor Frue”, – den er meget smuk. Jeg tror de syngedrenge får en god tid ved at deltage i musikken.

   Donald

   Sunday, October 4, 2020 at 12:50 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: