Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Siesta på Mågemarken

Sidebemærkning: På første billede ses at landmanden har ikke fået pløjet og sået forlandet på marken. Der må have været for travlt med at nå de store stykker.

Og: Tredie billede, som er et forsøg på at komme helt tæt på fuglene og zoome ind, kan jeg ikke få til at passe med træ-silhouetterne på de to første billeder, altså, jeg kan ikke danne mig et indtryk af hvilken vinkel og hvilket udsnit, der er zoomet ind på. – Det skyldes at billederne ikke er taget fra samme position; men alligevel undrer det mig lidt at det hus, man kan se til venstre på sidste billede, ikke ses på de to andre billeder – forklaringen kan være, at den lille bevægelse i landskabet har bevirket at det hus er kommet til syne bag træerne, – eller noget i den retning.

Written by Donald

Sunday, September 27, 2020 at 10:13 GMT+0000

Posted in Foto, Mark

Tagged with

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Endrer du ståsted så endres bildet, skal ikke så meget til.
  Klem på deg ❤

  Annemor Schønhaug

  Sunday, September 27, 2020 at 11:52 GMT+0000

  • Ja det er sandt, men jeg undrer mig over at huset på sidste billede yderst til venstre ikke ses på foregående billede – men jeg er åbenbart gået langt nok til at udsigten har ændret sig ret meget.
   Klem på deg 🙂 ❤

   Donald

   Sunday, September 27, 2020 at 15:12 GMT+0000

 2. Det er sjovt at se de utroligt mange måger på markerne i øjeblikket. Forsøg med zoom er altid spændende. Vi må glæde os over, at fotografering er digital nu om stunder – at vi kan tage alle de billeder, vi har lyst til og ikke skal købe en rulle film.

  Madame

  Monday, September 28, 2020 at 5:15 GMT+0000

  • Mit mobil kamera er nemt, men ikke tilfredsstillende — og det gamle Canon er “gået i udu”. Jeg overvejer at købe et nyt — men egentlig burde man kunne reparere der “gamle” som kun er 8 år.
   Antallet af måger, der samler sig nu, er enormt og tankevækkende.

   Donald

   Monday, September 28, 2020 at 6:40 GMT+0000

 3. Fremspiringen går stærkt i år med de høje temperaturer i luften og i jorden. I går var jordtemperaturen stadig oppe på 13 grader, hvilket er meget højt for årstiden.
  Det er tit vi vender tilbage til forlandet senere. Ofte skal forlandet have en ekstra harvning for at blive jævnt hvor land og forland mødes.
  Mågerne er så forædte efter en lang sæson med pløjning og såarbejde, at de knapt gider flytte sig.
  Det er ikke sket for mig i år; men næsten hvert år kommer en måge for sent væk og bliver pløjet ned. Som regel stikker der en vingespids op, så den kan graves fri igen.

  natural2222

  Tuesday, September 29, 2020 at 2:42 GMT+0000

  • Ja, de har det godt, mågerne. Det er smukke fugle, når de ude ved stranden svæver på opvindene langs klitterne.

   Donald

   Wednesday, September 30, 2020 at 19:57 GMT+0000


Comments are closed.