Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Kraftige bølger

Lifeguard

Livredder-hytte ved Strandbjerggård, der står Luft 18° og vand 18°

Der var gult flag – altså store bølger, som kan være generende, og man skal være en god svømmer for at gå i vandet. Jeg tænkte jeg i det mindste kunne soppe lidt, men benene blev slået væk under mig på trappen ned, så skinnebenene hamrede ind i trinet ovenfor – så gik jeg op igen. Men dog med dyppede fødder! haha.

Men det er altid en smuk tur. Alligevel. Altid noget nyt at få øje på, som her en hule, som ville more børn, der er vokset op på stenbroen.

Tree in forest

Børn har moret sig med at lave en hule

Written by Donald

Saturday, July 25, 2020 at 15:18 GMT+0000

Posted in Vejr

Tagged with

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Børns fantasier er ofte uudtømmelige og huler er noget af det mest inspirerende, vel sagtens fordi naturen udgør et ofte stimulerende bagtæppe.

  Stimulationer er også, hvad blodomløbet senser, når man bader i det brusende havvand. Jeg erindrer Liseleje strand lidt vest for og nogenlunde i nærheden, men har glemt om det mest er fralands- eller pålandsvind?

  Erik Hulegaard

  Saturday, July 25, 2020 at 19:05 GMT+0000

  • Det skifter lige så meget som skyerne, men den dag var det pålandsvind, og bølger så kraftige så de løftede mine fødder selv om jeg havde det meste af min vægt på dem (noget af vægten var på gelænderet).

   Donald

   Sunday, July 26, 2020 at 10:56 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: