Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Aftenunderholdning – reklamer

Nu bliver det overvejet om man skal forbyde husttandsomdelte reklamer, sådan at borgerne selv skal melde “Vil gerne have reklamer” ellers får man det ikke (defaulter til ingen reklamer, som man siger i fagsprog.)

Jeg vil faktisk gerne have reklamer, men med den overvældende stak inclusive en fuld udgave af Politiken fra forleden synes jeg godt nok var rigeligt. Det tager jo en evighed bare at bladre dem igennem.

OG Postkassen bliver overbebyrdet! træer skal fældes til papir, de kunne spares.

Og sparer man så noget ved at bruge tilbuddene? Til syvende og sidst er det jo køberne, som betaler for det vældige antal reklamer, der omdeles, hvoraf kun få er nyttige.

Written by Donald

Friday, June 26, 2020 at 13:39 GMT+0000

Posted in Liv, Ord

Tagged with

16 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jeg har sånn lite klistrelapp på min postkasse. Ikke uadressert reklame, er du snill. Men noe reklame kommer jo 🙂
  Klem på deg

  Annemor Schønhaug

  Friday, June 26, 2020 at 14:14 GMT+0000

  • Det er også det, jeg overvejer. Eller måske en større postkasse … 😉
   Klem på deg ❤

   Donald

   Saturday, June 27, 2020 at 8:37 GMT+0000

 2. Vi har ikke modtaget reklamer i årevis og nyder det. Problemet er jo bl.a., at man får reklamer for alt muligt, man overhovedet ikke er interesseret i, og kilovis ryger ulæst ud. Hvilket spild!
  Vi vil derimod gerne holde os orienteret om fx de lokale supermarkeders tilbud, og det gøres nemt online og papirløst.

  Eric

  Friday, June 26, 2020 at 14:50 GMT+0000

  • Men det er netop de få ting, man opdager vil være et godt køb, som interesserer mig, fx. et 5 TB USB drev til 700 kr.

   Donald

   Saturday, June 27, 2020 at 8:38 GMT+0000

 3. Erics ord kunne lige så godt have været mine – det er spild af papir og penge, især når man kan se det hele online – og så nøjes med at se på det, man har brug for at se.

  Ellen

  Friday, June 26, 2020 at 20:11 GMT+0000

  • Jamen også mine – jeg lover at jeg vil undersøge on-line reklamer. Men på den anden side kan jeg godt lide papir-reklamer, hvis bare ikke der var så mange.

   Donald

   Saturday, June 27, 2020 at 8:39 GMT+0000

 4. Vi burde jo nok holde øje med tilbud online i stedet for – det er jo skørt, at et utal af reklamer i postkassen er det rene spild.

  Madame

  Saturday, June 27, 2020 at 4:43 GMT+0000

  • Det er urent spild, papiret er så fuldt af farlige farvestoffer at det ikke engang egner sig til genbrugspapir! Tænk engang!

   Donald

   Saturday, June 27, 2020 at 8:40 GMT+0000

 5. Forestil dig: der er tilbud på wc-papir hos Xilca, køkkenruller hos Yoop i Helsinge, og leverpostej hos Wetto i Vejby: hvor meget har du sparet ved at køre de 3 steder hen? Og så kan du kigge på sidste måneds reklamer, og sammenholde tilbuddene med dine aktuelle kasseboner: hvor meget sparede du, hvor meget gik til transport, hvor meget måtte du smide ud, osv: hvor meget sparede du så?
  Se nu at få lavet denne app:” Indtast din indkøbsliste, sammenhold den med tilbud i 5-10-15 km omkreds plus min nærmeste købmand. Kan det lønne sig at køre længere? Skal jeg slå det sammen med besøg hos knægte/frisør/tandlæge/bibliotek/etc ? Lav en rute!”
  Jeg mener: når Pricerunner kan finde de angiveligt billigste steder, hvorfor kan du så ikke? 🙂

  AagePK

  Saturday, June 27, 2020 at 6:24 GMT+0000

  • Haha … godt regnet ud. Men jeg kører aldrig længere end til den gamle købmand i Vejby (nu “Rema”) dog kører jeg lige et par extra kilometer for at bilens motor og udstødning kan få varmen – der er alt for kort til Købmanden.

   Jeg er lidt utryg ved Pricerunner.

   Donald

   Saturday, June 27, 2020 at 8:42 GMT+0000

   • Pricerunner gør skam ikke noget, så du skal ikke være bange 😉 – de gør ikke andet end at sammenligne priser. Jeg bruger dem meget til at se, hvor jeg kan få en given vare billigst. Den samme ting kan snildt svinge mere end 100 % i pris, så Pricerunner er en rigtig god ting til at pristjekke.
    Men det er altså ikke toiletpapir, jeg tjekker her, men fx kameraer, telefoner, regnvandsbeholdere og al den slags.

    Ellen

    Saturday, June 27, 2020 at 13:18 GMT+0000

    • Hæhæ så lader jeg være med at være bange. Det er da klart at det skal prøves. Papirmængden har i den grad taget overhånd.

     Men er det ikke lidt godt at de unge mennesker kan tjene lommepenge ved at gå med reklamer?

     Donald

     Saturday, June 27, 2020 at 13:45 GMT+0000

     • Hov-hov, I har da vist misforstået noget: Donald skal lave en app, der automatisk scanner nettets tilbudsaviser; her skal man kunne skrive sin indkøbsliste, og så kommer appen op med en kørerute plus en oversigt over, hvor mange 25-ører man har sparet, minus benzin/diesel-udgifter.
      Det med pricerunner var bare som exempel.
      Men ellers var det faktisk en joke: jeg læser tilbudsaviser hos naboen af og til, og det er ufatteligt sjældent, at de har de varer i den kvalitet, jeg efterspørger. Så jeg holder mig til den nærmeste brugs, der er vel assorteret, og ellers har de skaffe-varer. Preben ude i Netto er en gammel elev, og han kører den reneste Netto i landet, men vi ses nu sjældent, det koster for meget benzin.

      AagePK

      Saturday, June 27, 2020 at 17:56 GMT+0000

      • OK jeg havde nu ikke tænkt mig at automatisere sådan en søgning og beregning for udnyttelse af “slagtilbud”, det kunne jeg godt se var en større opgave, som ikke dækker stort behov, så det var jeg godt klar over var en slags spøg.

       Men jeg havde nu ikke gættet at du somme tider læser tilbudsaviser hos naboen.

       Dette med den gamle elev der kører en ren netto-forretning, (pun intended) – det burde man pleje når lejlighed sig byder, det er et værdifuldt bekendtskab – men jeg vil heller ikke køre mere end for en 10’er for at spare 20 kr. især fordi man kender varekvaliteten hos den lokale og kan støtte ved at købe her. Og måske skulle jeg understrege at den lokale Rema (og der er også en Netto) faktisk *altid* er billige!

       Donald

       Saturday, June 27, 2020 at 19:09 GMT+0000

       • Fruen mente her til morgen, at vi også skal huske tiden: for at få alle besparelser med skal du stå i kassekø lige så mange steder, og det i disse covid-tider. Og har du så glemt at sætte parkeringsskiven, kan 5 krs besparelse på wc-papir afløses af 600 krs kontrolafgift. 🙂

        AagePK

        Sunday, June 28, 2020 at 6:38 GMT+0000

        • Argh! Ja det er jo så rigtigt. Frygteligt dyrt at spare!

         Donald

         Sunday, June 28, 2020 at 12:03 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: