Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Når de næste begynder at blomstre

Hvis man havde en “ordentlig have”, så ville der jo være noget, der blomstrer i April (hvis der da er sol nok) og Maj, og så kommer de sene løgknolde i Juni, – og hvad så? Så har den kloge nogle sommerblomster.

Den rødagtige Geranium er lige ved at blomstre af, mens den til venstre for endnu ikke bekender kulør. Men så er det også slut.

Det er vild rejnfan, men geranierne er jo haveblomster

Der er desværre ikke et tredie flor af sommerblomster, Morgenfrue, Tallerkensmækker, Ærteblomster, Måske kommer der Georginer. Men jeg har de flotte Spanske Margueriter, der både er livskraftige og kan blomstre i ugevis.

Flowering

Spanske Margueriter er flittige til at blomstre

Written by Donald

Saturday, June 6, 2020 at 10:32 GMT+0000

Posted in Blogosofi

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det tager nok også sin tid at etablere en have, der blomstrer fra januar til december, men jeg prøver, for jeg ville elske at kunne være i stand til at sætte bare en enkelt blomst i vand det meste af året. Det er i hvert fald planen 🙂

  Ellen

  Saturday, June 6, 2020 at 16:48 GMT+0000

  • Nu har jeg jo aldrig rigtig tænkt på at etablere en blomsterhave, – som enefar var idéen at der skulle være en god græsbane til bold-leg og efter de første vintres oplevelser stod det klart at der skal være lætræer.

   Men alligevel er der jo kommet lidt sjove planter gennem årene. En af de smukkeste om efteråret er Benved, som jeg aldrig før havde hørt om.

   Syrenerne er nærmest ukrudt! Men Geranierne, som jeg plantede omkring terrasserne fordi de (næsten) er selv-lugende, de har været en dejlig medarbejder! det går jo fint! Og Løvefod eller (på Svensk) Duggsamleren er også gode til at luge.

   Donald

   Wednesday, June 10, 2020 at 5:23 GMT+0000

 2. De spanske margueriter er utroligt smukke – og så er de heldigvis ret nemme at passe. Ja, det ville være dejligt at have blomster, som afløste hinanden hele sommeren og efteråret.
  Her hos mig blomstrer rododendron, akeleje og roser lige nu.

  Madame

  Saturday, June 6, 2020 at 17:24 GMT+0000

  • Spanske Margueriter er så flotte, og nemme at passe, især hvis det regner. Man skal ellers “regne med at” være hjemme mindst en gang hver anden dag for at de klarer sol-sommerdage.

   Donald

   Wednesday, June 10, 2020 at 5:27 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: