Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Motionstur trods ømt højreben

I Onsdags var jeg ved at gå på næsen, da jeg styrtede afsted fra den forsinkede færge for at nå tandlægen til aftalt tid.

Men jeg faldt ikke. Jeg fik løftet højre ben igen og hurtigt sat det langt frem, så det kunne stoppe faldet – men føj hvor gjorde det ømt. Den ømhed varer ved endnu og blev ikke bedre af at jeg slæbte tynde, men høje træer væk fra det alt for store Thuja-hegn i haven.

Derfor sagde jeg til fødselaren, min søn Malte, at jeg ikke orkede at gå hele den dejlige tur fra Hundested Havn til Kikhavn, men ville stoppe ved Spodsbjerg Fyr og hvis de kom tilbage, kunne vi følges ad hjemigen.

Aaav

Advertisement

Written by Donald

Saturday, May 30, 2020 at 10:40 GMT+0000

Posted in Hav

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Området er mig særdeles velkendt og ikke mindst elsket gennem mange år. Turen Hundested-Kikhavn er fin, men i skyldig hensyntagen til dine ekstremiteter valgte du fornuftigvis at korte af og overlade det fuldt ud til Axel jr. – Alligevel fortræffelig motion i sunde og inspirerende omgivelser. – Forhåbentlig har du ved en tidligere lejlighed besøgt grønlandsfarerens hus interiørt. Vejret afslører sig fra sin bedste sider og trods manglende zoom-muligheder er der et rigtig godt perspektiv i kyststrækningen.

  Jeg formoder, at du på din vej til København også har passeret (og nydt) Knud Rasmussens mindesmærke: https://www.gentofte.dk/da/Om-kommunen/Visit-Gentofte/Monumenter-og-skulpturer/Knud-Rasmussen-skulptur

  Erik Hulegaard

  Saturday, May 30, 2020 at 12:29 GMT+0000

  • Gentofte-monumentet har jeg set mange gange, det er meget smukt på en god måde. Det var dér at salig Preben Geertinger anbragte to indtørrede barnelig fra Grønland uden til en fotosession, for at fortælle om det enestående fund, men uden sans for at folk blev forargede!

   Donald

   Saturday, May 30, 2020 at 13:06 GMT+0000

 2. HVIS de kom tilbage igen??? Hvor længe ville du i givet fald vente på dem? 😀
  Men ja, det er da et dejligt område at tilbringe et stykke tid.

  Ellen

  Saturday, May 30, 2020 at 15:07 GMT+0000

  • Jeg var begyndt at gå hjemad, de indhentede mig! Jeg var øm og langsom. 🙂 Men som den rare unge læge sagde: “Lad være med at blive bekvem! Jeg har set folk blive ødelagt af at ligge stille her [på hospitalet] i 4 måneder.” Det skal jeg ikke nyde noget af, så jeg går hvis jeg overhovedet kan!

   Donald

   Saturday, May 30, 2020 at 20:51 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: