Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Åh undskyld — her er placeringen tydeligere

Written by Donald

Wednesday, May 13, 2020 at 17:30 GMT+0000

Posted in Byggeri

Tagged with ,

9 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det er da vist det, Nordsjællands Hospital kalder Nordic Health Lab, er’et ikk’? Noget med at udvikle og teste nye ideer inden for Health Care, såvidt jeg har forstået. Må spørge datteren, hun er læge der, dog i en anden afdeling.

  AagePK

  Thursday, May 14, 2020 at 10:59 GMT+0000

  • Ja, der står Nordic Health Lab hvis man ser på billede 2. Man kan let regne ud at der er gode kreative idéer bag banen, der kan bruges til at kontrollere kvaliteten af løbesko og meget andet … 🙂

   Hvis hun arbejder dér, så har hun måske også en kommentar om at det er forfærdeligt at man bygger et for lille “superhospital” UDEN KØKKEN! – det ligger på markerne langs Jernbanen, så transport-mæssigt bliver det OK når man får lavet et trinbræt.

   Donald

   Thursday, May 14, 2020 at 11:10 GMT+0000

   • Du glemmer vist, at det var Lille Lars Tyndskids børnehave-legeplads, der skulle optimere ham til senere at blive statsminister; den slags forarbejde er jo fredet i Klasse A.
    Så man senere kan blive inspireret af de gode takter, når der igen skal skaffes skattenedsættelser til folket i Whisky-bæltet!
    Se bare, hvordan Thrane-Nørbye lærte at sætte Søren Brostrøm på plads, da han bad om sølle 175 mil kroner for at være klar til eventuelle panda-mier, fra Kina. Og hvad kommer det så til at koste nu? Send de trojanske bamser hjem til Wuhan!!!
    🙂

    AagePK

    Thursday, May 14, 2020 at 14:37 GMT+0000

    • Thrane Nørby: Ja det er jo den nye grusomme historie! Gad vide hvordan Søren Brostrøm begrundede sit forslag om at etablere et epidemi-beredskab. Min X (Charlotte) fortæller at Finland er det eneste sted i EU, hvor man har lagre af reservedele til svære tider.

     Det minder mig om at der burde være en lov om at biler skal have ens lygter, så man ikke skal have reservelygter til 1017 forskellige modeller.

     Ellen Thrane-Nørby ser altid så bekymret ud, har et øjeproblem. Hun blev fra 11-15 (eller var det i år 2000?) kendt på at bruge “sociale medier” til at udtrykke sine politiske holdninger, hun var “med på web/sociale medier”. Men for mig vidnede hendes brug af medier snarere om at hun ikke havde ministerpotentiale (men der var ikke andre, så …)

     Betyder det du siger at det nybyggeri, som ligger udenfor Hillerød på vejen mellem Kongevejen og Hovedvej 6 (kaldet “Overdrevsvejen”) er opfundet af “Lille Lars” Løkke? Jeg troede det var Fogh-Rasmussen, der mente at man nu skulle bygge super-sygehuse.

     Donald

     Friday, May 15, 2020 at 6:12 GMT+0000

     • Jeg ved ikke, hvem der oprindeligt har fået hvilke tanker, men minder bare om, at Lille Lars fra Græsted mark var amtsborgmester i Hillerød. Og at han i den grad førte sig frem med ideer til, hvor og hvordan der kunne spares. Bertel Haarder startede jo miseren ved at bremse op i uddannelserne af læger og lærere, og det har samfundet lidt under lige siden. Mange af beredskabslagrene blev tømt, og alle advarsler blev slået hen i vejret: der var jo styr på alt, se bare til SARS, MERS og hvad der ellers kom af noget, der kunne have udviklet sig til panda-mier. Har du set, at Calgary Zoo har sendt deres pandaer hjem, eller er ved det?
      Nå, men alle ventede på århundredets panda-mi, og da den så kom, var de 5 dumme jomfruer udgået lampeolie (frit efter Bjergprædikenen! Meget frit! 🙂 )

      AagePK

      Friday, May 15, 2020 at 10:21 GMT+0000

      • Nej men jeg hørte noget om at sende panda’er hjem, det var måske det. Jeg ville have sendt dem hjem for længe siden.
       Ja meget frit efter “Bjergprædikenen” som vist er et sammendrag af mange begivenheder. Folk havde madpakke med men ville ikke dele, førend Jesus spurgte – giv mig dem og gik rundt og uddelte, så kom madpakkerne frem og der var nok til alle.

       Donald

       Friday, May 15, 2020 at 11:55 GMT+0000

 2. Man kunne kalde det for Nordic ALTERNATIVE Health Lab – http://www.nordichc.dk/ – sjovt at gense den gamle Hillerød sghs-bygning.

  Erik Hulegaard

  Thursday, May 14, 2020 at 13:01 GMT+0000

  • Da jeg opsatte billederne tænke jeg også “ja det byggeri burde man gennem-fotografere” – jeg har kendt den bygning hele mit liv, og de mange tilbygninger har jo ændret karakteren noget så voldsomt, men der er nogle vinkler, som stadig er karakteristisk smukke for den oprindelige tankegang, – ligesom det gamle Københavns Kommunehospital (nu fredet) også er en samling bygninger med sjæl af en slags, og med højt til loftet.

   Ikke et palads for de rige, men det første større byggeri til almenhedens vel.

   Donald

   Friday, May 15, 2020 at 6:14 GMT+0000

  • Det er vist noget helt andet, det link du giver: nordichc dk.

   De har ikke adressen “Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød” med

   Donald

   Friday, May 15, 2020 at 6:17 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: