Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Opdatering af systemet …

I går kom der (som ofte før) en meddelelse på mobil-telefonen (Samsung A20E) om at der var en opdatering af systemet.

Den slags meddelelser ville jeg gerne ignorere, men første gang jeg prøvede, blev de bare ved med at komme, de her meddelelser, møg irriterende og til sidst tænkte jeg OK lad den køre så jeg slipper for at klikke/prikke væk fra den meddelelse hver gang jeg bruger telefonen.

Da jeg så ville hente video og billeder fra mobilen over på workstation – kabel i som sædvanlig, spørgsmåls-rude, allow eller deny, prikkede allow, så kom der ikke forbindelse på workstation computeren: – browseren kunne ikke åbne kamerafilerne og hente billeder og video.

Alt tyder på at det er opdateringen af systemet, som er skyld i at forbindelse ikke kan etableres. Nu må jeg finde en løsning.

Billeder kan sendes pr. mail – men video’er er så store filer, at man ikke kan sende pr.mail. Og det er virkelig besværligt at sende billeder pr.mail.

Løsning 2: Enten må jeg “nedgradere” systemet eller vente på at der kommer en rettelse.

Men jeg gider simpelthen ikke bruge tid på den slags. Løsning: Enten bruge gamle billeder eller skrive mere om andre emner.

God Week-end!

Advertisement

Written by Donald

Friday, April 24, 2020 at 20:58 GMT+0000

Posted in Brok, Foto

Tagged with , ,

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vi er helt enige. Dette med middelmådige opdateringer er under al kritik.
  I gamle dage var der et håndsving med til en bil selvom der var selvstarter, fordi man på forhånd vidste, at elsystemet var så middelmådigt.
  På det niveau befinder meget elektronik sig uden at man dog installerer en fortryd-knap, så uanvendelige opdateringer kan tilbagerulles.

  natural2222

  Saturday, April 25, 2020 at 3:53 GMT+0000

  • I fagblade for mit fag kunne jeg for 10-15 år siden se at system-ansvarlige ikke “udrullede” opdateringer førend de var prøvet lokalt. Iøvrigt tror jeg at MicroSoft i dag har en fortryd-knap eller en “rul tilbage til oprindeligt system”. Jeg kan se at Eric har en midlertidig løsning.

   Donald

   Saturday, April 25, 2020 at 8:14 GMT+0000

 2. Hvis du har en google-konto, kan du sætte mobilen op til automatisk at overføre billeder/video til google photos, og så kan du hente dem til PC’en derfra. Det er en løsning, som ikke ændrer ved, at opdateringen forringer funktionaliteten, hvor det burde være omvendt.

  Eric

  Saturday, April 25, 2020 at 5:51 GMT+0000

  • Tak! – det vil jeg prøve. En søgning m Google viste at det er muligt at nedgradere eller installere en tidligere version på Samsung telefoner, men jeg er ikke igang med det endnu – det er også en tidsrøver! først venter jeg på om der kommer en meddelelse eller rettelse; måske prøver jeg også upload til en anden computer for at se om det ændrer noget.

   Donald

   Saturday, April 25, 2020 at 8:16 GMT+0000

 3. Oj da. Det er ikke alle oppgraderinger som gjør det greit .
  Noen ganger angrer man.
  Klem på deg.

  Annemor Schønhaug

  Saturday, April 25, 2020 at 21:31 GMT+0000

  • Jamen her kunne man ikke bare sige NEJ én gang for alle! Spørgsmålet dukkede op hver dag! Man skulle sige NEJ hver dag. Det var ikke greit 😦 Klem på deg 🙂 ❤

   Donald

   Sunday, April 26, 2020 at 2:13 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: