Skriv løs

… og se nu at få det sagt ordentligt

Mandagstur til Herlev — immunglobulin

Jeg må jo indrømme at jeg tænkte at jeg måske var syg eller kunne blive smittet, altså alle de tanker, de fleste af os gør. Men på den anden side tror jeg at jeg har fået en lille dosis Corona2 og er ved at opbygge den adaptive del af immunforsvaret til at kunne klare denne nye type virus (om adaptivt og statisk immunsystem, se en.Wikipedia “Immunity”).

Men hvis man spritter, passer på, holder afstand, så ville immun-globulin behandlingen i det mindste hjælpe mit svækkede immunsystem (som iflg. blodprøver er ved at komme tilbage).

Efter den tur var jeg både træt og om aftenen svimmel-træt, og aflyste en tur til tandlægen Tirsdag, æv, – men onsdag gik det godt og jeg fik hyggeligt besøg, og fik spillet en timestid, ikke særlig godt – men dog med momenter. Fik en masse video’er – må se om der er et klip, der kan tåle at blive lagt på YouTube.

Written by Donald

Tuesday, April 7, 2020 at 10:00 GMT+0000

Posted in Carpe Diem

Tagged with ,

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jamen, tandlæger må da også kun tage akutpatienter?
  Jeg håber du får immunglobulinhjælp nok til at klare eventuelle vildfarne coronavira – du skulle nødig rammes hårdt, så længe du er lidt skrøbelig.

  Ellen

  Saturday, April 11, 2020 at 7:52 GMT+0000

  • Det er akut nok når man har smerter i tænderne. Jeg går ud fra at rygterne taler sandt (haha) at man godt kan få tandlægebehandling, hvis man har brug for det.

   Donald

   Saturday, April 11, 2020 at 9:01 GMT+0000


Comments are closed.

%d bloggers like this: