Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Et par dage senere samme tur på stranden

Den samme tur, man skulle tro at man bliver træt af det, men havets lys og sol og vind er aldrig det samme. Denne dag, 8 dage efter Mette Frederiksens og samarbejds-partiernes beslutning om at sende skolebørn og andre statsansatte hjem, var der færre mennesker på stranden. Jeg spekulerede over om det skyldtes at nyhedens interesse efter “lukningen” bevirkede en vis tur-træthed, men fik selvfølgelig ikke svar på det.

Mit højre ben fungerede nogenlunde – men det gør ondt. Alt gjorde ondt, og selvfølgelig spurgte jeg mig selv om det var en Corona-2 virus-infektion? Men nu 14 dage efter kan jeg sige at det var det nok ikke. Jeg lever stadig.

Written by Donald

Thursday, March 19, 2020 at 22:43 GMT+0000

Posted in Hav

Tagged with

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Man leve stadig. Håper ditt ben blir bedre 🙂
  Klem på deg. ❤

  Annemor Schønhaug

  Saturday, April 4, 2020 at 5:52 GMT+0000

  • Benet ser ud til at være næsten stabilt, men enten muskler eller led gør ondt i nogle bevægelser, – jeg kan ikke finde ud af hvorfor eller hvordan. Men det går – og jeg går !!!
   Klem på deg ❤ 🙂

   Donald

   Saturday, April 4, 2020 at 10:31 GMT+0000

 2. Man (jeg …) bliver aldrig træt af vand, det være sig fjord, hav eller sø. Som du siger, er der ikke to dage der er ens, og der er noget vældig beroligende ved at betragte vand – fjord – hav – sø 🙂
  Sikke noget skidt med dit ben. Husk nu, at du gerne må kontakte din læge, selv om du ikke regner med at være smittet med corona!

  Ellen

  Saturday, April 4, 2020 at 14:47 GMT+0000

  • Ja jeg har lovet mine venner at gå til lægen, men i begyndelsen var det kun nogle få dage, at benet var genstridigt.

   Jeg håber faktisk at jeg har fået lidt corona-virus, for så kan immunsystemet begynde at opdage og bekæmpe de hersens forfærdelige indtrængende.

   Det jeg er mest bange for er den efterfølgende lungebetændelse.

   Jeg håber I passer på – det er ikke så svært at holde afstand til andre, når man bor i en lille ikke-tætbefolket by, vel?

   Donald

   Saturday, April 4, 2020 at 22:30 GMT+0000

 3. Der er så smukt at gå tur ved vandet. Men det lyder ikke godt med smerterne i dit ben. Jeg synes, du skal ringe til lægen.

  Madame

  Sunday, April 5, 2020 at 7:23 GMT+0000

  • Men jeg er bange for at man ikke kan gøre ret meget – andet end at ordinere meget “ligge-ned-aktivitet”, smertestillende, og meget gymnastik, som kun har begrænset virkning.

   Donald

   Sunday, April 5, 2020 at 12:00 GMT+0000


Comments are closed.