Tøm Papirkurven

… og se nu at få det sagt ordentligt

Forsigtig brug af de ømme ledbånd

Sidste, nej forrige uges lidt længere tur var meget uheldig, højre ben blev skadet på en eller anden måde. Nu prøvede jeg så at få det til at gå igen, men meget mere forsigtigt, og langsomt. Jeg tror det hjalp.

Written by Donald

Thursday, March 5, 2020 at 6:47 GMT+0000

Posted in Vejr

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ta det med ro. Det er sikkert ikke dumt med litt bevegelse, men ikke for meget.
  Klem på deg ❤

  Annemor Schønhaug

  Thursday, March 5, 2020 at 6:54 GMT+0000

 2. Det er næsten klassisk. Efter en idrætsskade, efter et større helse-relateret indgreb eller indfrielsen af et nytårsforsæt opleves den fysiske cocktail af forventning og præstationsniveau som ret pressende. Fremskridt kan ikke gå hurtigt nok, selv for den tålmodige.

  Det var åbenbart for enhver, der sidder på en af dine digitale tilskuerpladser, at du belastede dele af dine ekstremiteter for hårdt. Hvor idrætsudøveren får en fibersprængning, fik du en anderledes fysisk reminder.

  Step-by-step. Du er i sandhed på rette vej, men lad trinene være korte på stigen opad. Foråret så sagte kommer og du skal alligevel ikke til OL 2020 i Tokyo. 😉

  Erik Hulegaard

  Thursday, March 5, 2020 at 7:40 GMT+0000

  • Haha nej ikke mig til OL. Af en eller anden grund fik jeg et helt forskruet billede af gymnastik og sport dér i efterkrigstiden – det var kun noget for de krigsgale, syntes jeg.

   Donald

   Thursday, March 5, 2020 at 11:10 GMT+0000


Comments are closed.